040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Eymerickhof 7, Helmond

€ 250.000,= kosten koper

Circa 140 m2

Circa 102 m2

Circa 388 m3

Circa 1985

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze uitgebouwde tussenwoning met overkapping en berging is gelegen aan een rustige weg in de woonwijk “Rijpelberg”. Winkels, scholen, Bakelse bossen, recreatieplas Berkendonk, NS-station en vele uitvalswegen in de nabijheid.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige straat. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De voortuin is voorzien van vaste beplanting.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met toegang tot het toilet, unit stadsverwarming en de meterkast (8 groepen, krachtstroom en aardlekschakelaar). De gehele begane grond is voorzien van een lichte marmeren tegelvloer met vloerverwarming. Het toilet is geheel betegeld en heeft een wandcloset en fonteintje.

De royale woonkamer is op vele manieren in te delen. Aan de voorzijde kunt u een ruime zithoek plaatsen. Tevens is er een sfeervolle houthaard. Het raam aan de voorzijde is voorzien van een rolluik. De trap geeft toegang tot de verdieping. In de trapkast bevindt zich de unit voor de vloerverwarming met een energiezuinige pomp (in 2019 vervangen) en warmteverdeler.

In de royale uitbouw aan de achterzijde bevindt zich de leefkeuken met openslaande tuindeuren naar de serreoverkapping in de tuin. De keuken is in een U-opstelling geplaatst en voorzien van een oven, combi-oven/grill/magnetron, vaatwasser (defect), koelkast met diepvriezer (momenteel niet in gebruik), elektrische kookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, separate waskamer en de badkamer.
Slaapkamer 1 en slaapkamer 2 (enkel glas) zijn beiden voorzien van een laminaat vloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Separate waskamer, voorheen de badkamer, met tegelvloer en aansluitingen voor de wasapparatuur (aparte groep).
De badkamer is ingericht met een ligbad, toilet, vaste wastafel met meubel en douche.

Tweede verdieping
Via de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Tuin
De achtertuin is voorzien van een overkapping, geheel bestraat en omheind met een houten schutting. Vrijstaand houten tuinhuis en eigen achterom.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: in aanvraag
•Royale uitbouw aan de achterzijde.
•2 slaapkamers, separate waskamer en bergzolder.
•Rustig gelegen nabij vele voorzieningen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×