040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

F.J. van Thielpark 132, Helmond

€ 445.000,= kosten koper

Circa 116 m2

Circa 369 m3

Circa 1998

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Ruim en zeer instapklaar 3-kamerappartement met balkon, berging en eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Het woongedeelte is ‘vrijgelegen’ omdat het nergens direct aan buren grenst. Nagenoeg alles is vernieuwd en gemoderniseerd in 2019.
Gelegen in het prestigieuze complex “Boscotondo” in hartje centrum met alle voorzieningen in de nabijheid.

Inhoud : ca. 369 m³
Woonoppervlakte : ca. 116 m²
Gebouwgebonden buitenruimte : ca. 4,5 m²
Externe bergruimte : ca. 5 m²
Bouwjaar : ca. 1998
Kadastraal bekend : Gemeente Helmond, sectie G, nummers 3649 A44 + A61.
Aanvaarding : In overleg

Boscotondo ligt in het centrum van Helmond, en werd in 1999 gebouwd naar een ontwerp van de Italiaanse architect Adolfo Natalini. Naast 150 appartementen, een museum, een bioscoop, een parkeergarage is er ook een bestuursgebouw.

Indeling
Begane grond
U betreedt het complex via de centrale ontvangsthal met lift en trappenhuis naar de parkeergarage. In de parkeerkelder heeft u een eigen parkeerplaats en een privé-berging.

Vierde verdieping
Middels de lift of trap bereikbaar. Via de lichte hal bereikt u alle ruimtes in het appartement.

De hal is voorzien van een beton-look pvc-vloer die ook in de woonkamer, keuken, slaapkamers en berging is doorgelegd. Alles is voorzien van nieuw stucwerk. Het toilet is uitgerust met een design wandcloset en fonteintje.

De woonkamer is een prettige ruimte met veel lichtinval. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk, dit geldt voor het hele appartement overigens. Op diverse plaatsen komt een speelse schuinte in de dakvlakken naar voren, zonder dat dit ruimteverlies oplevert.
Er is voldoende ruimte om een royale zithoek te creëren.

De grote raampartijen zijn voorzien van screens en er is een airco (koelen en warmen) aanwezig met een unit in de woonkamer en in slaapkamer 1.

De royale U-vormige keuken in wit hoogglans heeft veel praktische werkruimte aan het keramische werkblad, een kastenwand en veel opberglades. De inbouwapparatuur bestaat uit een Bora inductie kookplaat met 4 kookzones en geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, Quooker, combi-/stoomoven en een koel-/vriescombinatie.

Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar met een mooi uitzicht over het “groen” en richting het kanaal.

Slaapkamer 1 is een mooie ruime slaapkamer met dezelfde pvc vloer en stucwerk, ruimte voor een grote kast. De ramen zijn voorzien van screens waarvan 1 raam ook een hor heeft aan de buitenzijde. Hier bevindt zich een 2e airco.

Slaapkamer 2 is eveneens een mooie, royale kamer met pvc-vloer. Deze slaapkamer heeft een speelse indeling.
Door de hoekligging heeft u aan twee zijden ramen (uiteraard met screens), dus veel lichtinval. Ook hier een hor aan de buitenzijde.

De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche en een glazen wand, een wastafel met spiegel (met indirecte verlichting en anti-condens verwarming) en een royaal wastafelmeubel met grote laden. Tevens is er een designradiator.

Vanuit de hal is er nog een inpandige berging met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de unit voor de blokverwarming.
In het souterrain bevindt zich de eigen berging en uw eigen parkeerplaats. Deze is extra breed, makkelijk inparkeren dus.

Bijzonderheden
•Dit appartement heeft een Energielabel: B
•Het appartement is gelegen op de 4e verdieping, privacy gewaarborgd!
•In 2019 is nagenoeg alles vernieuwd en gemoderniseerd, inclusief leidingen en bedrading, stucwerk, vloeren, keuken en sanitair.
•Fantastische ligging in het centrum, alle voorzieningen zijn binnen handbereik.
•De servicekosten bedragen thans € 259,= per maand, voorschot stookkosten bedraagt € 150,= per maand.
•Het appartement is voorzien van screens en 2 airco’s.
•We nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


×