040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Griftstraat 81, Helmond

€ 339.000,= kosten koper

217 m2

105 m2

408 m3

1988

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Ruime 2/1-kapwoning met garage, carport en privacy biedende tuin. Gelegen op een rustige, kindvriendelijke locatie in de wijk Brouwhuis. Het pand is o.a. voorzien van zonnepanelen, diverse rolluiken en een overkapping aan de achterzijde.
Graag laten wij u deze woning zien tijdens een persoonlijke rondleiding.


Gelegen aan een doodlopende, rustige straat met alleen bestemmingsverkeer.
Aangelegde voortuin met bestraatte oprit met carport.

Indeling
Begane grond
De overdekte entree geeft toegang tot de hal met toiletruimte en moderne meterkast.
Het toilet is betegeld en voorzien van een fonteintje. Toegang tot de woonkamer.
?
De sfeervolle woonkamer is voorzien van een parketvloer, spuitwerk wand- en plafond afwerking en een kachel in het zitgedeelte aan de voorzijde.

Het eetgedeelte is aan de tuinzijde gelegen en grenst aan de open keuken.
De keuken heeft een nette, eenvoudige inrichting in wit kunststof met een kunststof werkblad. Er is voldoende kastruimte aanwezig. De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, afzuigkap en oven.
Tuindeur naar het overdekte terras en achtertuin, deze deur is voorzien van een rolluik.


Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.
De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen, dit waren voorheen 2 kamers. De vloer is belegd met laminaat en er is een dakkapel en kastenwand met 4 schuifdeuren.
Slaapkamer 2 ligt aan de tuinzijde, heeft een dakvenster en eveneens een laminaatvloer.
Geheel betegelde badkamer, uitgerust met een inloopdouche met glazen wand (ca. 2 jaar geleden geplaatst), een toilet en een wastafel met meubel. Tevens is hier het aansluitpunt voor de wasmachine.

Tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de zolderetage. Deze open ruimte is geschikt als bergruimte maar ook het realiseren van een extra slaapkamer is mogelijk. Er is een dakvenster aanwezig, de mogelijkheid bestaat om een dakkapel te plaatsen.

Garage
De garage is voorzien van een kantelpoort en tevens bevindt zich hier de omvormer voor de zonnepanelen (6 stuks, geplaatst in 2021).

Tuin
Heerlijk vrij gelegen achtertuin met royale overkapping aan de achtergevel. De tuin is op het zuiden gelegen en aangelegd met een gazon en vast groen. Verder is de tuin omheind met houten schuttingen en is de garage toegankelijk.


Bijzonderheden
• Fijne tweekapper op een rustige locatie, maar met alle voorzieningen op
korte afstand;
• Sinds eind 2021 zijn er 6 zonnepanelen geplaatst;
• Het pand is voorzien van diverse rolluiken;
• Goed onderhouden;
• Deze woning heeft een Energielabel: A


Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×