040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Hadewychstraat 10, Helmond

€ 179.500,= kosten koper

Circa 145 m2

Circa 100 m2

Circa 315 m3

Circa 1957

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Leuke tussenwoning met moderne keukeninrichting, berging en tuin op het oosten. Gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk in de nabijheid van natuurgebied, winkelcentrum, diverse scholen en uitvalswegen.

Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie E, nummer 2003, groot 1 are en 45 centiare.

Indeling
Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal met vloerbedekking en granol wanden. Hier bevindt zich het toilet, de meterkast (7 groepen en een aardlekschakelaar), de trapopgang naar de verdieping en een garderobekast(nis)/keldertje onder de trap. Het toilet is geheel betegeld en heeft een fonteintje.

De doorzonwoonkamer heeft een prettige lichtinval en is op vele manieren in te delen. Er ligt vloerbedekking en tevens is er een convectorput aanwezig.
De schuifdeur met isolatieglas aan de achterzijde geeft toegang tot de tuin.
De dichte keuken is ingericht met een opstelling aan 2 zijden. De inbouwapparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, vaatwasser, een combi-oven, een koelkast, een diepvriezer en een afzuigkap. De keuken is in 2016 vernieuwd en heeft een moderne uitstraling. Er is een kunststof pui met een deur naar de tuin.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers 1 en 2 aan de achterzijde zijn voorzien van vloerbedekking, behangen wanden, stucwerk plafonds en enkel glas.
Slaapkamer 3 is gesitueerd aan de voorzijde en heeft behangen wanden, een stucwerk plafond en kunststof kozijnen met isolatieglas (HR). Er is tevens een vaste kast aanwezig.
De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een zitbad en een vaste wastafel. De kleurstelling is gedateerd maar de badkamer is netjes onderhouden.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. De ruime voorzolder met dakraam beschikt over opbergruimte in de dakschuinte. Tevens bevindt zich hier de CV-ketel (ca. 2015) en de aansluitingen voor de wasapparatuur.
De zolderslaapkamer is een mooie ruime slaapkamer met een dakkapel aan de voorzijde. Het kozijn is vernieuwd, kunststof met isolatieglas. Aan de achterzijde is een dakkapel mogelijk. Het dak is geďsoleerd. Bergruimte onder de dakschuinte en op de vliering.

Tuin
De achtertuin heeft een mooie, open ligging. Er is een gazon en er zijn borders met vaste planten en bloemen.
De tuin is omheind en er staat een stenen berging achter in de tuin. De berging heeft elektra.
Verder is er een achterom, afgesloten door middel van een poort.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: D.
•Grotendeels voorzien van isolatieglas, deels kunststof kozijnen.
•Moderne luxe keuken.
•Rustige ligging nabij voorzieningen.
•Ideale starterswoning.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×