040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Hamsterstraat 63, Helmond

€ 283.000,= kosten koper

Circa 75 m2

Circa 246 m3

Circa 2007

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Dit prettige 3-kamerappartement is gelegen in een modern complex dichtbij het centrum met alle voorzieningen binnen handbereik. Niet alleen heb je de beschikking over een goede leefruimte in het appartement, een balkon en eigen berging en parkeerplaats in de kelder, het appartement is ook nog eens compleet gasloos en heeft een energielabel A.


Woonoppervlakte : ca. 75 m²
Bouwjaar : ca. 2007
Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie C, nummer 10707 A34 + A143 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Toegang tot het ruime en speelse atrium met de liftinstallaties en brievenbussen. Tevens toegang tot de parkeergarage met eigen parkeerplaats en individuele berging.

Appartement
Op de 1e etage gelegen en bereikbaar via een open galerij met fraai uitzicht op het atrium.
Hal met eiken houten vloer, meterkast en videofooninstallatie. De hal geeft toegang tot de slaapkamers, badkamer, woonkamer en toilet. Dit deels betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje.
De royale woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer die overal is doorgelegd in het appartement. De appartementen hebben een vloerverwarmings-/vloerkoelingssysteem met een centrale warmtepomp; ideaal voor de warme en koude dagen! Er komt lekker veel licht binnen via de grote raampartijen en er is voldoende ruimte om een royale zit- en eethoek te plaatsen.
De eethoek staat in verbinding met de open keuken en geeft toegang tot het balkon.
De keuken heeft een rechte wandopstelling en is voorzien van een koelkast met vrieslade, vaatwasser, oven/magnetron, inductiekookplaat en afzuigkap.
Aansluitend is er een inpandige bergruimte waar zich de recent vernieuwde WTW-installatie (2022) bevindt, het vloerverwarmings-/koelingssysteem en de aansluitingen voor de wasapparatuur.
Het sfeervolle balkon heeft voldoende ruimte om een zitje te plaatsen en een mooi uitzicht op het park.
De slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd. Slaapkamer 1 is thans in gebruik als ouderslaapkamer.
Slaapkamer 2 is eveneens een nette kamer en zeer praktisch in te richten als logeerkamer, kantoor of studeerkamer.
De ruime badkamer is geheel betegeld en ingericht met een inloopdouche voorzien van een glazen douchewand, wastafel met meubel, een praktische wandkast en toilet.
Vanuit het atrium bereikt u de containerruimte, de parkeergarage met eigen parkeerplaats en de berging.

Bijzonderheden
•Deze woning is gasloos en heeft een Energielabel: A
•Ideale ligging met uitzicht op het park.
•Goed en netjes onderhouden.
•Energiezuinig gebouwd!
•Nieuwe WTW-unit (2022).
•De servicekosten bedragen thans € 130,66 per maand.
•Eigen parkeerplaats (63) en berging.
•Absoluut de moeite van het bezichtigen waard!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×