040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Itterestraat 82 , Helmond

€ 275.000,= kosten koper

Circa 138 m2

Circa 101 m2

Circa 357 m3

Circa 1954

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Goed onderhouden, uitgebouwde tussenwoning met nagenoeg nieuwe keuken, stenen berging en onderhoudsarme tuin op het zuidoosten. Prima ligging met uitzicht op de Goorloop. Het Combicentrum is zeer dichtbij, maar ook het stadscentrum is op korte afstand gelegen.
Vrij parkeren kan voor de deur.

Graag maken we een afspraak om u rond te leiden door deze prettige gezinswoning.

Indeling
Begane grond
Entree geeft toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de moderne meterkast, praktische kelderkast en deels betegelde toiletruimte.

Toegang tot de sfeervolle woonkamer. De vloer is belegd met PVC, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk en granol. Aan de achterzijde is een schuifpui met convectorput.

Open doorloop naar de fraaie keuken. Deze is ongeveer een jaar geleden geplaatst en uitgevoerd in een ruime L-opstelling, grijs en houtmotief, groene metro-tegels op de achterwand en voorzien van de volgende apparatuur: inductie kookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron.
Hier is tevens het aansluitpunt voor de wasmachine. De keuken biedt extra ruimte voor een thuiswerk/studieplek of een eettafel. De ramen en de achterdeur naar de tuin zijn uitgevoerd in kunststof.

Eerste verdieping
Via een gerenoveerde trap komt u op de overloop; van hieruit is toegang tot de badkamer en de drie (slaap)kamers.
De betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met douchemogelijkheid, toilet en wastafel met meubel en spiegelkast. Kunststof kozijn met dubbel glas.
Slaapkamer I is aan de voorzijde gelegen met een laminaat vloer, vliesbehang wanden en stucwerk plafond. Ook hier kunststof kozijnen met dubbel glas.
Slaapkamer II is de hoofdslaapkamer, aan de achterzijde gelegen en met dezelfde afwerking, er zijn openslaande deuren naar het balkon met balustrade (hout met enkel glas), er bestaat de mogelijkheid om het balkon bij de slaapkamer te betrekken, zoals meerdere buren hebben gedaan. Slaapkamer III is momenteel in gebruik als kastenkamer.

Tweede verdieping
Middels een vaste (ook gerenoveerde) trap bereikbaar. Voorzolder met bergruimte. Bergkast met CV-ketel (huur ca. € 30,= per maand).
Slaapkamer 4 is een fijne zolderkamer voorzien van een dakkapel en laminaat vloer.

Tuin
De tuin is op het zuidoosten gelegen en heeft een fijne overkapping met houten vlonder. Verder is de tuin voorzien van sierbestrating en omheind met houten schuttingen. Achter in de tuin is een praktische stenen berging met elektra aanwezig.

Bijzonderheden
•Goed onderhouden woning;
•4 slaapkamers;
•Tuin op het zuidoosten;
•Op loopafstand van het Combicentrum, stadscentrum en Speeltuin Helmond West.
•Ook de locatie is goed te noemen; alle voorzieningen en uitvalswegen zijn dichtbij;
•Plan snel een afspraak voor een bezichtiging;
•Deze woning heeft een Energielabel: in aanvraag

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×