040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kennemerland 30, Helmond

€ 290.000,= kosten koper

Circa 198 m2

Circa 130 m2

Circa 458 m3

Circa 1994

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Royaal uitgebouwde 2/1-kapwoning aan de rand van de Rijpelberg en dicht tegen het bos. Het huis heeft een royale living met veel lichtinval, een uitgebouwde woonkeuken met luxe keukeninrichting, drie slaapkamer met badkamer op de 1e verdieping alsmede een 4e slaapkamer op de 2e verdieping. Er is een aangebouwde bijkeuken met een grote berging met carport. De zonnige achtertuin is op het zuidwesten gesitueerd.

Indeling
Begane grond
Vanuit een brede woonstraat met veel groenvoorzieningen komt u via de oprit met carport bij de entree van deze instapklare, uitgebouwde 2/1-kapwoning.

Hier bevindt zich de meterkast en de unit van de stadsverwarming. Deze unit is eigendom en in 2011 vernieuwd. Deze woning is op de hete zomers van de laatste jaren voorbereid, er is zowel beneden en boven airco aanwezig.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de op de straatzijde georiënteerde woonkamer. De woonkamer is ruim van opzet. Er zijn diverse indelingsvarianten mogelijk.
De vloer is in 2012 vernieuwd en voorzien van vloerverwarming. Daarna is deze afgewerkt met pvc.
De woning is aan de achterzijde in 2012 royaal uitgebouwd waardoor een woonkeuken is ontstaan. Over deze aanbouw is goed nagedacht, er is een lichtstraat toegepast zodat u een prettig lichte ruimte heeft. Aan de tuinzijde zijn dubbele tuindeuren geplaatst. In de aanbouw is een open gashaard wat zorgt voor extra sfeer.

Prachtige keuken met een keukeninrichting in wandopstelling voorzien van een koelkast, een vaatwasser, een keramische kookplaat, een afzuigkap en veel kastruimte. Tevens is er een praktische voorraadkast onder de trap.

Aansluitend is de bijkeuken via een schuifdeur bereikbaar. In bijkeuken is een pantry/keukenblok aanwezig alsmede de aansluitingen voor de wasapparatuur. Ook hier is de vloer afgewerkt met pvc.
Vanuit de bijkeuken komt u in de grote berging. De berging heeft een deur naar de carport.

Eerste verdieping
Vanuit de woonkamer is er een portaal bereikbaar met de trapopgang naar de 1e verdieping. Hier treft u ook het gastentoilet.

Aan de overloop zijn de slaapkamers alsmede een aan de achterzijde gesitueerde badkamer gelegen.

De 3 slaapkamers kennen de navolgende afmetingen:
Slaapkamer 1 heeft een afmeting van ca. 2,80 x 4,23 m. Er is een rolluik geplaatst en op de vloer ligt laminaat. Het stucwerk is vernieuwd.
Slaapkamer 2 is ca. 1,95 x 3,04 m groot. Ook deze slaapkamer heeft stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De vloer is afgewerkt met laminaat en er is een rolluik aanwezig.
De 3e slaapkamer is ca. 2,80 x 3,42 m. Ook deze kamer heeft een rolluik en een laminaatvloer.

De nette badkamer voorziet in een ligbad, vaste wastafel met een meubel en een toilet. Er is een raam zodat u daglicht heeft en goed kunt ventileren.
Ook de 1e verdieping is voorzien van airco.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap komt u op de 2e verdieping. Door de aanwezigheid van een groot dakvenster is deze als 4e slaapkamer te gebruiken. Er is een vaste wastafel geplaatst en er zijn aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens bevindt zich hier de unit voor de mechanische ventilatie, welke in 2020 is vernieuwd.

Tuin
Vanuit de woonkeuken en vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de geheel omheinde, op het zuidwesten georiënteerde achtertuin. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Het terras is keurig betegeld met hardsteen en er is kunstgras toegepast. Het geheel maakt een zeer verzorgde indruk.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: B
•De woning beschikt over airco.
•Instapklaar afwerkingsniveau.
•Royaal uitgebouwd in 2012.
•Luxe woonkeuken.
•Inpandig toegankelijke berging.
•Vier slaapkamers; nette badkamer.
•Unit van de stadsverwarming is vernieuwd in 2011 (eigendom).

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×