040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kotterlaan 41, Helmond

€ 350.000,= kosten koper

Circa 179 m2

Circa 127 m2

Circa 445 m3

Circa 1973

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Leuke, gemoderniseerde hoekwoning, gelegen aan een groen plein in de Vissenwijk in Mierlo-Hout. De woning heeft 4 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer en een dubbele garage. Aan de achterzijde zijn in 2020 zonnepanelen geplaatst. Gelegen nabij natuurgebied ‘Groot Goor’. Gevels geïsoleerd en opnieuw opgemetseld, volledig isolatiepakket.

Indeling
Begane grond
Ruime voortuin met sierhek. Entree, hal met tegelvloer. Hier bevindt zich het moderne, geheel betegelde toilet met wandcloset en fonteintje. Ook de vernieuwde meterkast bevindt zich in de hal en er is een garderoberuimte.
De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, dit is tevens de hoofdverwarming. Aan de voorzijde van de woning ligt de ruime keuken. De L-opstelling is uitgevoerd in zwart hoogglans met een betonnen blad. De keuken is voorzien van 2 ovens, een koelkast, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap.
Het zitgedeelte ligt aan de achterkant van de woning, gericht op de tuin. Het stucwerkplafond is voorzien van inbouwspots. De woonkamer heeft 2 dubbele openslaande tuindeuren naar het terras. De open trap naar de eerste verdieping is voorzien van mahoniehouten treden.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning liggen 2 slaapkamers.
Aan de voorzijde ligt de royale ouderslaapkamer, over de volle breedte van de woning. In deze slaapkamer is een praktische inloopkast gemaakt.
De moderne, geheel betegelde badkamer heeft een inloopdouche, een dubbele vaste wastafel in een meubel, een designradiator en een toilet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een afgesloten waskamer met een dakvenster en aansluitingen voor de wasapparatuur. Er is een open 4e slaapkamer met een dakvenster. De CV-ketel (Nefit, 2013) is in een kast geplaatst. Verder is er veel bergruimte in de schuinte.

Tuin
De tuin ligt op het zuiden, is volledig bestraat en omheind door middel van een schutting. Er is een overkapping bij de garage en eigen achterom door middel van een poort.

De royale dubbele garage is volledig geïsoleerd en heeft een vochtdichte vloer. Vanuit de tuin is de garage te bereiken door een openslaande deur. Verder is er een automatische sectionaaldeur.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: In aanvraag
•Moderne keuken en badkamer.
•Dubbele garage; in spouw gebouwd en volledig geïsoleerd.
•Compleet isolatiepakket; spouwmuur,- dak- en vloerisolatie toegepast.
•Vrije, groene ligging aan de voorzijde.
•Nabij natuurgebied Groot Goor.
•In 2020 voorzien van zonnepanelen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×