040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kromme Steenweg 11b, Helmond

€ 175.000,= kosten koper

Circa 72 m2

circa 210 m3

Circa 1985

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Met dit keurig afgewerkte 3-kamerappartement woont u in én uit het centrum.
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw
voorzien van liftinstallatie.
Behalve een balkon aan de voorzijde is er ook een terras aan de achterzijde, moderne keuken, mogelijkheid van een overdekte parkeerplaats op de afgesloten binnenplaats en de uitstekende locatie tegenover ‘Boscotondo’ en verbindingswegen zijn slechts enkele kenmerken van dit lichte appartement.

Inhoud : ca. 210 m³
Oppervlakte : ca. 72 m²
Kadastraal bekend : Gemeente Helmond, sectie G, nummer 3086 A6
Aanvaarding : in overleg

Indeling
Begane grond
Zeer ruime en representatieve centrale entree met bellentableau, brievenbussen en intercom. In een afgesloten tussenhalletje bevindt zich tevens de liftinstallatie en trapopgang.

Eerste verdieping
Er zijn slechts twee appartementsingangen per verdieping. Hal met meterkast (7 groepen en aardlekschakelaar) en garderobemogelijkheid. In de hal is de separate toiletruimte gesitueerd. Deze ruimte is gedeeltelijk betegeld en heeft een fonteintje.
Toegang tot de lichte, sfeervolle woonkamer. De vloer is belegd met vaste vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met spuitwerk. De radiatoren zijn netjes weggewerkt achter webbing.

Separate keuken met aan twee zijden een lichte inrichting (2006), plafondhoge kasten, een houten werkblad en lichte achterwand betegeling en uitgerust met de volgende apparatuur: keramische kookplaat, rvs afzuigschouw, een koelkast, vrieskast en een vaatwasser. Op de vloer ligt een zwart/wit geblokt vinyl en er is nog een zijraam.

Zeer royale slaapkamer, aan de rustige achterzijde gelegen. De kamer is afgewerkt met spuitwerk wanden en plafond, vloerbedekking en drie ramen, waarvan twee met een rolluik. Ook hier is de radiator webbing toegepast en er is een grote, op maat gemaakte kastenwand.

Vanuit de keuken is de studeer/werkkamer bereikbaar. Deze kamer kan tevens dienst doen als tweede kleine slaapkamer. Middels een trapje (2 treden) toegang tot het iets hoger gelegen terras.

Balkons
Aan de voorzijde bevindt zich een deur naar het speelse, gedeeltelijk inpandige balkon, met uitzicht op het prestigieuze project ‘Boscotondo’ en voorzien van een rolluik.

Vanuit de studeer/werkkamer bieden openslaande deuren (met rolluik) toegang tot het goed op de zon gelegen achterterras, uitgevoerd in hardhout. Van hieruit heeft u uitzicht op de mooie, groene binnenplaats. Door de begroeiing heeft u in de zomer optimale privacy.

De gedeeltelijk betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met een glazen douchewand, een wastafel en aansluiting voor de wasmachine. In een kast is de elektrische boiler (huur) geplaatst.

Aan de voorzijde van het gebouw is een poort die leidt naar het binnenterrein. Hier bevinden zich de bergingen. De berging is ruim, hoog en voorzien van een bergvliering.

Bijzonderheden
- Goede locatie bij het centrum.
- Gezellig dakterras aan de achterzijde.
- Moderne keukeninrichting.
- Servicekosten thans ca. € 235,= per maand (incl. water stookkosten).
- Verwarming geschiedt middels blokverwarming.
- Financieel gezonde Vereniging van Eigenaars.
- Mogelijkheid van een overdekte parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

×