040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Huurprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kromme Steenweg 11f, Helmond

€ 1.045,= per maand

Circa 110 m2

Circa 295 m3

Circa 1985

Verhuurd

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Te huur: ruim 5-kamerappartement, type maisonette, met lift, 3 (slaap)kamers en eigen parkeerplaats in het centrum van Helmond! Het appartement is volledig geschilderd, voorzien van nieuwe vloerafwerking, een nieuwe keuken, eetkamer, woonkamer en 2 badkamers!

Huurprijs: € 1.045,= p.m.
Huurprijs inclusief servicekosten, verwarming en water: € 1.250,= p.m.


Indeling
Begane grond
Zeer ruime en representatieve centrale entree met bellentableau, brievenbussen en intercom. In een afgesloten tussenhalletje bevindt zich tevens de liftinstallatie en trapopgang.

Behalve een balkon aan de voorzijde heeft dit appartement een eigen berging en mogelijkheid van een parkeerplaats op de afgesloten binnenplaats en de uitstekende locatie tegenover ‘Boscotondo’ en verbindingswegen zijn slechts enkele kenmerken van dit lichte appartement.


3e verdieping
Entree/hal met toegang tot de woonkamer, eetkamer en badkamer.
Deze verdieping is geheel voorzien van een mooie nieuwe PVC-vloer.

De woonkamer heeft een speelse nis, intercominstallatie en heeft verder spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. Toegang tot balkon aan de voorzijde. De sfeervolle woonkamer profiteert van veel lichtinval door grote raampartijen die een fraai uitzicht bieden over Boscotondo.
Het deels inpandige balkon aan de voorzijde.

De keuken is ingedeeld met een dubbele wandopstelling voorzien van koelkast, vaatwasser, combi-/oven en kookplaat. De keuken is nieuw!
Vanuit de keuken is de eetkamer te bereiken gesitueerd aan de achterzijde.

Slaapkamer 1 is ook aan de achterzijde gelegen, met pvc vloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. Badkamer 1 met douche voorzien van massagestralen, toilet en vaste wastafel met meubel.

4e verdieping
Middels een vaste trap toegang tot de verdieping. Overloop waaraan gelegen twee slaapkamers en een 2e badkamer. Slaapkamer 2 (ca. 5.00m x 2.68m), gelegen aan de voorzijde, voorzien van vaste kast. Slaapkamer 3 (ca. 4.15m x 4.00m), gelegen aan de achterzijde, eveneens voorzien van vaste kasten. De slaapkamers hebben nieuwe laminaatvloeren.

Badkamer 2 is uitgerust met luxe douche met zitje, muziek en verlichting, vaste wastafel met een badmeubel en 2e toilet. Een elektrische boiler zorgt voor de warmwatervoorziening.

Bijzonderheden
•Het appartement is gelegen aan de Kromme Steenweg, op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Helmond.
•De servicekosten (inclusief water) bedragen € 55,= en de stookkosten bedragen
€ 150,=
•Minimale huurperiode is 1 jaar, er wordt een waarborgsom verlangt.
•Informeer naar de huurvoorwaarden!!

×