040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88



Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Lekstraat 2, Helmond

€ 225.000,= kosten koper

ca. 153 m2

ca. 107 m2

ca. 350 m3

ca. 1986

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Mooie ruime woning op een fijne locatie in Brouwhuis!
Dit ruime pand is zeer goed afgewerkt, modern ingericht en gelegen in een rustige, prettige straat, met veel groen in de buurt en tevens een winkelcentrum, ns-station en scholen.

Indeling
Begane grond
Voortuin voorzien van sierbestrating en siergrind met pad naar de voordeur. Entree, hal met laminaat vloer, moderne meterkast (o.a. krachtstroom, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje, bergkast met stadsverwarmingsunit en via een paneeldeur toegang tot de woonkamer.
Deze sfeervolle, speelse ruimte is praktisch in te delen en is afgewerkt met een mooie laminaatvloer en spuitwerk wanden en plafond.

Aan de eethoek grenzende open keuken. De moderne inrichting is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een taupekleurig werkblad. De volgende apparatuur is aanwezig: keramische kookplaat met RVS afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi magnetronoven en een spoelbak. Er is een tuindeur naar het terras en achtertuin.

Eerste verdieping
De ruime overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. Het is goed mogelijk om een bureau of kast te plaatsen. Er zijn paneeldeuren toegepast.

Slaapkamer 1 is aan de achterzijde gesitueerd, deels voorzien van behangen wanden en voldoende lichtinval door de raampartijen.
Slaapkamer 2 is aan de voorzijde gesitueerd. De gehele verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

De luxe badkamer is in 2014 vernieuwd, geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, douchecabine met glazen deur (beide met thermostaatkranen), 2e toilet, wastafel met meubel en een design radiator.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap bereikbare voorzolder; dakraam en aansluiting voor de wasmachine.
Ruime slaapkamer met dakvenster en 2 frontramen, de vloer is belegd met laminaat en er is bergruimte gecreëerd in de dakschuinte.

Tuin
De zonnige tuin is gelegen op het zuidwesten. Het terras is voorzien van sierbestrating, er is een gazon omzoomd met borders met vaste beplanting. Achter in de tuin is een stenen berging geplaatst, voorzien van elektra. Vrije achterom die leidt naar een centrale parkeerplaats.

Bijzonderheden
• Zeer sfeervol, instapklaar object. De keuken is van 2010 en de badkamer van 2014.
• Isolatie van het dak, muren en vloer en deels dubbel glas.
• Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
• Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.
• Dit pand heeft een energielabel B.
• Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×