040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Molenstraat 94, Helmond

€ 230.000,= kosten koper

Circa 80 m2

Circa 291 m3

Circa 2007

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Dit prettig afgewerkte 3-kamerappartement is op de begane grond gelegen en heeft een eigen parkeerplaats. Het moderne complex ‘le Moulin’ is kleinschalig en grenst aan het centrum van de stad met alle voorzieningen binnen handbereik. In 2017 is er een serre aangebouwd.

Indeling
Begane grond
Eigen entree met toegang tot de hal. Deze is voorzien van een laminaatvloer, spuitwerk wanden en plafond en meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaar. Vanuit de hal alle ruimten te bereiken. De separate toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

De woonkamer heeft een karakteristieke erkerpartij aan de voorzijde. De vloer is belegd met laminaat en de wanden en plafond zijn met spuitwerk afgewerkt.

Halfopen keuken met moderne inrichting in een U-opstelling voorzien van alle inbouwapparatuur, te weten: (nieuwe) inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met apart vriesgedeelte en een combi-oven. Het aanrechtblad is van graniet en er is meer dan voldoende kastruimte, met o.a. 2 pannencarrousels.

De inpandige berging heeft aansluitingen voor uw wasapparatuur. Hier bevindt zich ook de
CV-combiketel (ATAG HR) en de unit voor de mechanische ventilatie.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met glazen douchewand, wastafel en een designradiator.
Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich 2 ruime slaapkamers. Beide slaapkamers geven toegang tot de serre aan de achterzijde van het appartement.

Tuin
Heerlijke buitenruimte, onderverdeeld in een serreruimte en tuin. Er is een buitenkraantje en extra stopcontacten. Er is een houten erfafscheiding en eigen achterom.
Op het achtergelegen (afgesloten) terrein bevindt zich verder een eigen parkeerplaats en berging.

Bijzonderheden
•Centrale ligging nabij het centrum van Helmond met al haar voorzieningen;
•Optimale isolatie;
•Eigen entree;
•Een serre en tuin voor optimaal woongenot het hele jaar door;
•Een prima appartement op de begane grond met een goede afwerking;
•De servicekosten bedragen € 174,09.
•Deze woning heeft een Energielabel: A

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×