040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Neerwal 8, Helmond

€ 425.000,= kosten koper

Circa 112 m2

Circa 184 m2

Circa 690 m3

Circa 2002

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Fantastisch, zeer ruim herenhuis met fraai uitzicht over de ecozone van Brandevoort. Dit huis met ca. 184 m² woonoppervlak verdeeld over 5 bouwlagen, heeft een imposante hal met vide, zeer ruime leefkeuken op de begane grond, een grote woonkamer op de eerste verdieping, zonnige tuin op het zuidwesten, 5 grote slaapkamers en een privé parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

Op deze plek is het heerlijk wonen. De vele raampartijen bieden een geweldig uitzicht over de ecozone, het groene hart van Brandevoort. De tuin op het zuidwesten zorgt dat je de hele dag kunt genieten van de zon in de achtertuin. De locatie is prima, op loopafstand zijn het NS-station, het winkelcentrum, medisch centrum, verschillende basisscholen en voortgezet onderwijs. Het centrum van Helmond en Eindhoven zijn goed bereikbaar.

Begane grond
U komt binnen in een imposante, lichte hal met grote raampartijen. De vloer is afgewerkt met massief eikenhouten visgraat parketvloer en de wanden zijn voorzien van stucwerk. Er is een op maat gemaakte bibliotheek. De vide versterkt het gevoel van ruimte. Verder zijn er paneeldeuren met architraven toegepast.
In de hal treft u verder het toilet. Deze ruimte is geheel betegeld en heeft een fonteintje.
Dubbele deuren met glaspanelen scheiden de hal van de keuken. De keuken is ca. 30 m² groot, dus we kunnen met recht spreken van een leefkeuken. Op de vloer liggen tegels met daaronder vloerverwarming. Er is gekozen voor een hoekopstelling met een oven, magnetron, een vaatwasser, een afzuigkap en een gaskookplaat. Er is voldoende kastruimte met ruime opbergmogelijkheden. De dubbele tuindeuren en een groot raam aan de achterzijde staan garant voor een prettig lichte woonkeuken.

Eerste verdieping
Deze verdieping is voorzien van een massief eikenhouten visgraat parketvloer met band en bies en hoge witte plinten, strak stucwerk wanden en -plafonds en paneeldeuren met architraven.
Ruime en lichte woonkamer (ca. 35 m²). Aan de voorzijde geeft de vide met 2 kamerhoge ramen een prachtig zicht op de ecozone. Aan de achterzijde bevinden zich 3 grote ramen. De kamer heeft een natuurstenen schouw met een open haard. Momenteel is het een hout gestookte haard. Verder is er een vaste kast.

Tweede verdieping
Deze verdieping is voorzien van een mozaïek parketvloer met band en bies, hoge witte plinten, strak stucwerk wanden en -plafonds en paneeldeuren met architraven.
Vanuit de overloop heb je toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en een separaat gelegen toilet met wandcloset en fonteintje. Tevens is er een vaste kast die geheel betegeld is, uitermate geschikt voor de wasapparatuur of het realiseren van een extra doucheruimte.
De badkamer is uitgevoerd in lichte tinten. Witte vloer- en wandtegels worden speels onderbroken door blauwe mozaïek. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een ligbad met bubbels en twee wastafels.
Slaapkamer 1: aan de achterzijde (ca. 17 m²) voorzien van grote ramen.
Slaapkamer 2: aan de voorzijde (ca. 13 m²) voorzien van 3 grote ramen welke uitkijken op de ecozone.

Derde verdieping
Deze verdieping is eveneens voorzien van een mozaïek parketvloer met hoge witte plinten en strak stucwerk wanden en -plafonds.
Vanuit de overloop heb je toegang tot twee slaapkamers en een walk-in closet.
Slaapkamer 3: aan de achterzijde met 2 grote Velux dakvensters.
Slaapkamer 4: aan voorzijde gelegen en voorzien van een dakkapel.
Centraal tussen deze twee slaapkamers treft u de inloopkast. Hier is veel opbergruimte zodat u op de slaapkamers geen kasten hoeft te plaatsen.

Vierde verdieping
Via vaste trap bereikbare 4e verdieping met een voorzolder met veel nuttige opbergruimte. Deze ruimte is ook voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger. De 5e slaapkamer is tevens lekker ruim van opzet en ook voorzien van vaste kasten. De warmte-terugwin-installatie en CV-ketel (HR combi ketel Nefit Trendline 2017) zijn netjes in een kast weggewerkt.

Tuin
De zonnige achtertuin is voorzien van sierbestrating met gebakken klinkers (waaltjes) en een houten berging met sedumdak. De stadstuin is mooi ‘groen’ aangelegd.
Achterin staat een pergola met een natuurlijke zonwering.
Via een vrije achterom kom je op het gezamenlijke en afgesloten binnenterrein met privé parkeerplaats en afvalcontainers.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: A
•Zeer ruime Vestewoning, brede variant.
•Maar liefst 5 slaapkamers.
•Fraaie vrije ligging aan ecozone.
•Servicekosten voor het parkeerterrein bedragen € 20,= per maand.
•Absoluut het bezichtigen waard!!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×