040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Professor Oudlaan 6, Helmond

€ 360.000,= kosten koper

Circa 180 m2

Circa 145 m2

Circa 466 m3

Circa 1993

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Ruime en speelse woning met een carport, fijne serre en zonnige tuin met overkapping, gelegen op het zuidwesten. Fijne, rustige ligging in de wijk ‘Kroon Krollaan’ met alle voorzieningen dichtbij. Er zijn o.a. vier slaapkamers op de eerste verdieping en er is een ruime zolder.
We nodigen u graag uit om persoonlijk te komen kijken wat dit pand allemaal te bieden heeft!

Tegenover het pand zijn vrije parkeerplaatsen beschikbaar. Een klein stukje verder is een speelveldje en loop je de straat uit, daar is er een groot speelveld met diverse speeltoestellen.

Indeling
Begane grond
Aan de voorzijde is de carport gelegen en een groene voortuin omheind met een sierhek.
Deels overdekte entree: hal met toiletruimte, betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje. Toegang tot de inpandige berging, die ook vanaf buiten bereikbaar is en waar, behalve veel bergruimte, tevens de meterkast is geplaatst en de wasmachine-aansluiting.

Doorloop naar de lichte woonkamer die op verschillende manieren is in te delen.
Deze ruimte is voorzien van een lichte tegelvloer en spuitwerk wanden en plafond.

Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd. De keuken is ingericht met witte kasten en een zwart granieten werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een gasfornuis met 4 pitten, afzuigkap, oven en combimagnetron.

Aan de achterzijde is een serre gebouwd, goed geïsoleerd en verwarmd en voorzien van een mooie antraciet leistenen vloer. Het plafond heeft inbouwspots en glazen schuifwanden naar de achtertuin.

Eerste verdieping
De ruime overloop geeft toegang tot maar liefst vier kamers en de badkamer.
De overloop en slaapkamers hebben laminaat vloeren, spuitwerk wand- en plafondafwerking en voor de 2 kamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.
Er is een separate bergkast met de CV-combiketel (Vaillant ca. 2011).
De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche, een toilet, een (vernieuwde) wastafel en een toiletmeubel.

Tweede verdieping
Een vaste trap brengt u naar de 2e verdieping. Deze fijne open zolderruimte is voor meerdere doeleinden geschikt, o.a. het maken van een extra slaapkamer. Er is verwarming aanwezig.
Ook hier is een laminaatvloer gelegen en een rolluik.

Tuin
Grenzend aan de serre begint een leuk aangelegde achtertuin. Overstek met inbouwspots en leistenen vloer. De tuin is onderhoudsarm en heeft een fraaie overkapping, met o.a. louvredeurtjes, waardoor het buitenseizoen wordt verlengd en je altijd de keuze hebt tussen zon en schaduw.
Er is een houten berging voor het opbergen van tuingereedschap en een poort naar de brandgang achterom. Door de lichte kleurstelling heerst hier een prettige (Ibiza) sfeer.

Bijzonderheden
•Speelse architectuur;
•Goed onderhouden woning gelegen in Mierlo-Hout;
•Mogelijkheid voor 5 slaapkamers!
•De ligging is rustig en toch dichtbij allerlei voorzieningen, zoals speelveld, winkels en scholen en een NS-station;
•Deze woning heeft een Energielabel: B

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×