040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Rijnlaan 111, Helmond

€ 275.000,= kosten koper

Circa 141 m2

Circa 103 m2

Circa 350 m3

Circa 1989

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

In gewilde woonomgeving in de wijk Brouwhuis is aan de Rijnlaan deze nette woning gelegen. Ruim van opzet, moderne keuken, serre/overkapping en mogelijkheid voor een carport. 3 slaapkamers, complete badkamer en een grote zolder. Kortom deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Perceeloppervlakte : ca. 141 m²
Inhoud : ca. 350 m³
Woonoppervlakte : ca. 103 m²
Externe bergruimte : ca. 13,5 m²
Bouwjaar : ca. 1989
Kadastraal bekend : Gemeente Helmond, sectie O, nummer 2857, groot 1,41 are.
Aanvaarding : In overleg

De woning is via de Rivierensingel zowel met de auto als met de fiets en het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. U treft hier in de nabije omgeving de nodige voorzieningen waaronder de sportschool, het kinderdagverblijf en de sportvelden. Met de aanwezigheid van winkelcentrum Brouwhorst en een treinstation in de wijk is deze woonwijk een op zichzelf staand geheel.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met laminaatvloer. Hier bevindt zich de meterkast ( 9 groepen, aardlek en krachtstroom) en de kast met de unit van de stadsverwarming. Betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
Ruime en lichte woonkamer met het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte staat in verbinding met de woonkeuken aan de achterzijde.
De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en glad afgewerkte wanden. Onder het laminaat ligt een tegelvloer met vloerverwarming. Er zijn grote ramen aan de voor- en achterzijde.
De moderne keuken heeft een wandopstelling. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, een combi-oven, een inductiekookplaat, een vaatwasser en een afzuigkap. Verder is er een praktische bergkast onder de trap.
Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. De laminaatvloer loopt hier door. Er is een achterdeur naar de serre overkapping.

Eerste verdieping
Overloop met laminaatvloer, welke over de gehele verdieping doorloopt, geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is aan de voorzijde gelegen en is uitgerust met een ligbad, een aparte douche en een wastafel met een meubel. De wanden en de vloer zijn betegeld.
Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en heeft een balkondeur met een frans balkon.
Slaapkamer 2 en slaapkamer 3 zijn gesitueerd aan de achterzijde van de woning.
De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. U kunt nog een extra slaapkamer realiseren op deze ruime zolderverdieping. Er is een groot Velux dakvenster. De aansluitingen voor de wasapparatuur zijn ook op deze verdieping aanwezig.

Tuin
De achtertuin is omheind met schuttingen, deels gemetseld en deels van hout.
De serre overkapping heeft een glazen schuifwand en er is een rolluik toegepast.
Achter in de tuin staat een houten tuinhuis. Er is een achterom door middel van een poort. De tuin grenst aan een binnenterrein waar u met de auto kunt komen. Het is dus mogelijk om een carport of garage op eigen terrein te realiseren.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel:
•Nagenoeg de gehele woning voorzien van rolluiken;
•Moderne frisse afwerking;
•Fijne ligging, nabij voorzieningen;
•Carport mogelijk.
•Absoluut de moeite van het bezichtigen waard!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×