040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Rijpelplein 22, Helmond

€ 225.000,= kosten koper

Circa 84 m2

Circa 283 m3

Circa 1985

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Goed afgewerkt, instapklaar hoekappartement, type maisonnette, centraal gelegen in de wijk Rijpelberg. De woning heeft 2 slaapkamers, een ruime zolderkamer, een woonkamer, moderne keuken en een balkon op het zuiden. Voorzieningen zoals winkels, scholen en het NS-station zijn te vinden op loopafstand.

Inhoud : ca. 283 m³
Woonoppervlakte : ca. 70 m² + 14 m² (zolderslaapkamer)
Gebouwgebonden buitenruimte : ca. 6 m²
Externe bergruimte : ca. 7 m²
Bouwjaar : ca. 1985
Kadastraal bekend : Gemeente Helmond, sectie N, nummer 1176 A32.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Appartement
Centrale entree, trap naar de appartementen op de verdieping. Meterkast op de galerij.
Entree, hal met toegang tot het separaat toilet met fontein en de woonkamer/keuken. In een kast treft u de unit voor de stadsverwarming. Deze is in 2018 vernieuwd. In de hal bevindt zich tevens de trap naar de verdieping.
De mooie doorzonwoonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning over de gehele breedte. De woonkamer is voorzien van strakke muren en plafondafwerking. Op de vloer ligt PVC. De grote raampartijen zorgen voor voldoende lichtinval. Verder is er in de woonkamer een ruime voorraadkast. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich de keuken.
De compleet uitgevoerde keuken is door een interieurbouwer op maat gemaakt. De keukeninrichting is in een moderne grijze tint uitgevoerd en heeft een houten aanrechtblad. Er is gekozen voor een L-opstelling met een eetbarretje. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur; inductiekookplaat, afzuigkap, Bosch vaatwasser en een oven/grill. Door de vele boven- en onderkasten is er voldoende opbergruimte aanwezig.
Vanuit de woonkamer is er een deur naar het balkon. Het balkon is gesitueerd over de volle breedte van het appartement.

Verdieping 1
Via de overloop krijgt u toegang tot de badkamer en twee slaapkamers.
Slaapkamer 1 is een grote (ouder)slaapkamer en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is ruim van opzet en voorzien van vaste vloerbedekking.
Slaapkamer 2 aan de voorzijde van de woning is voorzien van een dakvenster en vaste vloerbedekking.
De licht uitgevoerde badkamer is voorzien van vloerbetegeling en deels wandbetegeling. De badkamer beschikt over ligbad met douche, wastafel, toilet en inbouwspots. De badkamer is voorzien van natuurlijke ventilatie. De aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden zich ook op de badkamer. Door een houten afscheiding blijven ze uit het zicht.

Zolderverdieping
Via een vaste trap heeft u toegang tot de zolderverdieping. Hier is een mooie ruime slaapkamer gerealiseerd. Het dak is voorzien van extra isolatie. Er is een klein dakraampje. Deze verdieping is niet bij het woonoppervlak geteld omdat het dakraampje kleiner is dan 0,5 m². Totaal is het appartement eigenlijk ca. 85 m².

Berging
Op de begane grond bevinden zich de bergingen. U heeft een eigen berging in deze ruimte. De berging is ca. 7 m² groot.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: C
•In de afgelopen jaren is de woning gemoderniseerd.
•De meeste ramen beschikken over dubbel glas, via de VVE wordt er op de slaapkamer nog isolatieglas geplaatst.
•De VVE-bijdrage bedraagt € 84,= per maand.
•Voorzieningen zoals winkels, scholen en het NS-station zijn te vinden op loopafstand.
•De uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


×