040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Rivierensingel 341, Helmond

€ 239.000,= kosten koper

Circa 178 m2

Circa 85 m2

Circa 330 m3

Circa 1992

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze halfvrijstaande woning met zeer complete keuken, moderne badkamer, royale eigen oprit en geheel omheinde achtertuin is gesitueerd aan de rand van de woonwijk met mooi vrij uitzicht over landerijen. Tevens gelegen nabij buitengebied, uitvalswegen en alle gewenste voorzieningen.

Inhoud : ca. 330 m³
Woonoppervlakte : ca. 85 m²
Externe bergruimte: ca. 20 m²
Perceeloppervlakte: ca. 178 m²
Bouwjaar : ca. 1992
Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie Z, nummer 313, groot 1 are en 78 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Via de oprit komt u via de voordeur in de hal die is afgewerkt met een tegelvloer. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond met spuitwerk. Hier treft u tevens de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast die is voorzien van krachtstroom en voldoende groepen voor het dagelijkse gebruik. Het gastentoilet is geheel betegeld en heeft een wandcloset en een fonteintje.

De L-vormige woonkamer is door de vele ramen een mooie lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met spuitwerk.
Het zitgedeelte heeft een vrij uitzicht over het landschapspark Kloostereind. De voorzijde is voorzien van markiezen.
De gesloten keuken aan de achterzijde van de woning heeft dezelfde tegelvloer als de hal. Het werkblok is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van een kunststof werkblad. De hoge boven- en onderkastjes zorgen ervoor dat er veel bergruimte is.
Er is een vaatwasser, 1 ½ rvs spoelbak met daaronder een close in boiler, een keramische kookplaat en een afzuigkap, een oven/grill, een combi oven-grill-magnetron en een koelkast.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. Er is een overkapping geplaatst met een lichtkoepel. De bijkeuken is via de overkapping te bereiken.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Met uitzondering van de badkamer is de gehele eerste verdieping voorzien van dezelfde laminaatvloer. De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk evenals het plafond.
De slaapkamer aan de voorzijde is over de gehele breedte van de woning en geeft toegang tot het balkon.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een handige inloopdouche met spatscherm, een wandcloset en een vaste wastafel met badmeubel.
De twee andere kamers zijn aan de achterzijde gelegen. Op een van deze kamers is een vlizotrap naar de bergzolder gemaakt.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder. De ruime zolder biedt veel handige opbergruimte. Hier is de Nefit Topline HR combi ketel (bouwjaar ca. 2012) geplaatst. Ook deze verdiepingsvloer is van beton.

Tuin
De achtertuin is nagenoeg geheel verhard en aan de woning is een overkapping gemaakt. Hier is het heerlijk om te vertoeven ook bij wat mindere weersomstandigheden.

De oorspronkelijke garage is verbouwd tot een bijkeuken en een berging. De vloer is betegeld en hier is de wasmachine- en de drogeraansluiting gemaakt. De uitstortgootsteen is praktisch wanneer u bijvoorbeeld in de tuin heeft gewerkt.

In het voorste gedeelte is de berging gemaakt. Deze is aan de voorzijde voorzien van een stalenkanteldeur met een loopdeur, zodat hier ook gemakkelijk de fiets geplaatst kan worden.
De oprit is geheel verhard en hier kan met gemak een auto geparkeerd worden.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: B
•Keurig onderhouden 2/1-kapwoning met een schitterend vrij uitzicht.
•Parkeren kan op eigen terrein en op de openbare weg.
•Nette neutrale afwerking.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×