040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Saxofoonstraat 47, Helmond

€ 275.000,= kosten koper

Circa 120 m2

Circa 112 m2

Circa 387 m3

Circa 1973

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Goed onderhouden en verzorgde tussenwoning met berging en fijne tuin op het zuiden. Fantastische ligging met vrij uitzicht en grenzend aan natuurgebied ‘de Bundertjes’. Ook winkelcentrum de Bus is op korte afstand gelegen.
Kortom, een fijne gezinswoning op een prima locatie!

Vrije ligging aan zowel de voor- en achterzijde met een heerlijk fijn “groen” uitzicht.

Indeling
Begane grond
Hal met parketvloer, meterkast en gedeeltelijk betegelde toiletruimte met staand closet en fonteintje. Trapopgang naar verdieping en toegang tot de woonkamer.
De woonkamer geniet veel lichtinval door de 2 grote raampartijen aan de achterzijde. De ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens. De loopdeur geeft toegang tot de achtertuin.
De woonkamer is verder voorzien van een parketvloer, glad stucwerk wanden met behang en een spuitwerk plafond.
De dichte woonkeuken is aan de voorzijde gesitueerd en ingericht met een L-vormige keukenopstelling voorzien van een granieten werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking, een spuitwerk plafond. Slaapkamer 1, de ouderslaapkamer, is aan de voorzijde gesitueerd.
Slaapkamer 2 en slaapkamer 3 zijn aan de achterzijde gelegen en voorzien van een rolluik.
De nette badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een douche, toilet en wastafel met meubel. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. Er is een klein dakvenster en tevens bevindt zich hier de CV-ketel (Nefit HR ca. 2006). Slaapkamer 4 is een mooi zolderkamer met vaste wastafel en een groot dakvenster voorzien van screen. In de dakschuintes zijn voldoende opbergmogelijkheden.

Tuin
De zonnige tuin is op het zuiden gesitueerd. De tuin is geheel voorzien van sierbestrating en omheind door middel van een houten schutting. Er hangt een elektrisch bedienbare zonneluifel. Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen berging met elektra. Er is een praktische overkapping met de buren en een poort.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: C
•Goed onderhouden en netjes verzorgd.
•Deze woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
•Ideale en rustige ligging nabij groen en vele voorzieningen.
•Absoluut de moeite van het bezichtigen waard!!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×