040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Smidsteeg 9, Helmond

€ 335.000,= kosten koper

Circa 95 m2

Circa 140 m2

Circa 505 m3

Circa 2007

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op zoek naar een woning met een prettige sfeer? Mooi afgewerkt, goede indeling, met extra poortkamer en gelegen in een van de rustigste straatjes van de Veste nabij de Ecozone maar ook winkelvoorzieningen en scholen? En een eigen overdekte parkeerplaats in de parkeerkelder?
Gevonden!!Maak een afspraak om binnen te komen kijken.

Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie U, nummer 6088, groot 95 centiare +
sectie U, nummer 5056 A47


In de doodlopende straat komt alleen bestemmingsverkeer. Bijzonder, en anders ten opzichte van andere woningen, is de schuine entree die toegang geeft tot de woning.

Indeling
Begane grond
De lichte hal met tegelvloer geeft toegang tot de leefruimte, meterkast en de geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer is makkelijk in te richten en staat in open verbinding met de luxe keuken aan de voorzijde. De houten vloer met visgraadmotief is netjes doorgelegd.
De openslaande tuindeuren zorgen voor een prettig contact met de tuin. Er is een praktische bergkast en de trap geeft toegang tot de verdieping. Door de hoekligging heeft de kamer een zijraam, wat voor een optimale lichtinval zorgt.
De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De strakke witte keukeninrichting heeft voldoende kastruimte en een rvs werkblad.
Het spreekt voor zich dat de nodige apparatuur is ingebouwd, zoals een 5-pitskooktoestel met afzuigkap, combi-oven én conventionele oven, koel/vrieskast en een vaatwasser.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.
De vloeren zijn voorzien van wit gelakte houten planken.
Slaapkamer 1, de kamer aan de voorzijde heeft een deur met een Frans balkon.
De ruime L-vormige slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar een dakterras.
Het dakterras heeft een mooi uitzicht op het binnenterrein.
De royale, geheel betegelde badkamer is compleet uitgerust met zowel een ligbad als een douche, allebei met thermostaat kraan, een 2e toilet en 2 wastafels. Natuurlijk ventileren is mogelijk via openslaande ramen, terwijl er (natuurlijk) ook een mechanische ventilatie aanwezig is.

Tweede verdieping
Vaste trap naar de 2e etage, die volop ruimte biedt. Hier zijn nog twee slaapkamers gesitueerd en een ruime overloop en berging met wasmachine aansluiting en de nieuwe CV-ketel (2019!).
Ook hier zijn de wit gelakte houten vloeren gelegen.
Slaapkamer 3 is over de hele lengte van het pand gelegen en heeft vóór en achter een dakkapel.
Tenslotte de 4e (slaap)kamer, is boven de poort gelegen en is een volwaardige kamer van ca. 13 m˛. In deze kamer is een luik met vlizotrap naar een bergzolder.

Tuin
De achtertuin is aangelegd met sierbestrating en ligt voornamelijk op het westen, waardoor u fijn van de middag/avondzon kunt genieten. Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbare zonneluifel geplaatst. Aan beide tuinzijden een groene afscheiding met klimop.
Er staat een houten berging voorzien van elektra en een poort voor de achterom.

Via die poort is het binnenterrein bereikbaar, wat in tegenstelling tot de meeste binnenplaatsen in De Veste, mooi is aangelegd met diverse speelvelden, groen en speeltoestellen. Leuker om te zien en veiliger voor uw auto. Deze parkeert u namelijk in de garage, waar u een eigen plaats heeft. Via een afgesloten poort is het binnenterrein en de parkeergarage te bereiken. Dus ook veilig voor spelende kinderen.

Bijzonderheden
•Prettige, sfeervolle woning, instapklaar, mooi afgewerkt en goed onderhouden;
•Ligging in een rustig stukje van De Veste, de Ecozone om de hoek; maar ook alle voorzieningen zoals winkels, scholen en het NS-station op loopafstand;
•De servicekosten voor het binnenterrein en parkeergarage bedraagt
thans € 40,= per maand.
•Deze woning heeft een Energielabel: A

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×