040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Stationsstraat 76, Helmond

€ 275.000,= kosten koper

Circa 86 m2

Circa 270 m3

Circa 1998

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op een fijne locatie, in het centrum van Helmond gelegen ruim 3-kamerappartement, op de 5e woonlaag. Met eigen parkeerplaats en berging in het souterrain.
Het appartement is mooi afgewerkt en goed onderhouden.
Er is een ruim balkon en twee goede slaapkamers. Het spreekt voor zich dat alle voorzieningen heel dichtbij zijn.

Indeling
Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en intercominstallatie met camera. In de centrale hal bevindt zich de lift en het trappenhuis.

Vijfde verdieping
Op de galerij bevindt zich de meterkast. Deze beschikt over 4 groepen met aardlekschakelaar en krachtstroom.

Entree appartement
De voordeur biedt toegang tot de royale hal waaraan de slaapkamers, badkamer en toilet zijn gelegen. Aan het einde van de gang ligt de woonkamer. De vloer is afgewerkt met eikenhouten vloerdelen, deze ligt ook in de woonkamer en keuken. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. De toiletruimte met wandcloset en fonteintje is vernieuwd en heeft een moderne uitstraling.

De zeer ruime woonkamer met open keuken heeft veel lichtinval door de grote raampartij met deur naar balkon.
De woonkamer is dusdanig van formaat dat deze op diverse manieren ingedeeld kan worden. De vloer is afgewerkt met eikenhout en de wanden en plafond met stucwerk.

De keuken in hoekopstelling biedt voldoende opbergruimte door de boven- en onderkasten. Daarnaast heeft de keuken de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Doordat de ruimte ook aan deze zijde over ramen beschikt, is ook het keukengedeelte zeer licht. Vanuit de keuken is de CV-/Wasruimte bereikbaar. Hier is de CV-ketel opgesteld (Nefit HR 2011) en bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine.

Via de deur in de woonkamer is het royale balkon bereikbaar. Er kan een tafel met 4 stoelen geplaatst worden.

Beide slaapkamers zijn bereikbaar vanuit de hal. Slaapkamer 1 is ca 12m² groot. Op de vloer ligt vloerbedekking en de wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk. Slaapkamer II heeft een oppervlakte van ca 8m². Ook deze is voorzien van vaste vloerbedekking en stucwerk.

De badkamer is betegeld in neutrale lichte kleurstelling. Deze beschikt over een ligbad en een wastafelmeubel met spiegel.

Het souterrain biedt toegang tot de eigen berging (nr. 5). Tevens bevindt zich hier de fietsenstalling. De eigen parkeerplaats (nr. 144) is in de parkeerkelder gelegen.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: B
•Zeer ruim appartement in het centrum van Helmond gelegen.
•Groot sfeervol balkon op zonzijde.
•Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.
•Eigen berging en gezamenlijke fietsenstalling.
•Het appartement is voorzien van een eiken vloer.
•De servicekosten bedragen € 125,70 per maand voor het appartement en € 15,- voor de parkeerplaats.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×