040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Stijlstraatje 6, Helmond

€ 369.000,= kosten koper

Circa 111 m2

Circa 150 m2

Circa 550 m3

Circa 2010

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

In het hart van Brandevoort, op centrale locatie gelegen, top afgewerkte poortwoning met 4 fantastische slaapkamers, luxe keuken en badkamer. Er is veel bergruimte en ook nog extra ruimte boven de poort. Eigen parkeerplaats op het afgesloten kindvriendelijke binnenterrein.

Op loopafstand zijn het NS-station, het winkelcentrum, medisch centrum, verschillende basisscholen, voortgezet onderwijs en restaurant. De "groene" Eco-zone bevindt zich om de hoek. Een verrassend hoogwaardig afgewerkt ruim huis in de Veste van Brandevoort dat u gezien moet hebben!

Begane grond
Wat bij aankomst direct opvalt is de speelse voorgevel met markiezen.
Entree, mooie ruime hal met tegelvloer en stucwerk wanden en stucwerk plafond. Hier bevindt zich de uitgebreide meterkast met 10 groepen voorzien van aardlekschakelaar. Het toilet heeft een wandcloset en een fonteintje.
De woonkamer is prettig licht. De vloer is afgewerkt met fraai eikenhouten parket, de wanden en het plafond zijn voorzien van keurig glad stucwerk. Mooie gelakte hogen plinten en paneeldeuren maken het plaatje compleet. De woonkamer is maar liefst 5,4 meter breed en heeft 2 dubbele tuindeuren die ervoor zorgen dat u een prettig contact heeft met de tuin. De woonkamer wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. Verder is er een grote praktische opbergkast onder de trap.
De keuken met tegelvloer is aan de voorzijde gesitueerd. De hoekopstelling met zwart granieten werkblad heeft een luxe uitstraling. Er is een breed fornuis met grote oven en een 6-pits kookgedeelte op gas. Verder is de keuken ingericht met kasten en lades, een grote koelkast, een vaatwasser, een afzuigkap en een quooker.

Eerste verdieping
Via een vaste trap met originele traploper is de overloop bereikbaar met laminaatvloer, welke doorloopt over de gehele verdieping. Ook hier is vloerverwarming toegepast en deze is per ruimte instelbaar.
Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen. Deze ruime goed indeelbare slaapkamer is keurig afgewerkt met stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Centraal op deze verdieping is de badkamer gesitueerd. De badkamer is heel compleet ingericht met een ligbad, een inloopdouche, twee vaste wastafels met meubel en een toilet. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Deze kamer loopt over de volle breedte van de woning.

Tweede verdieping
De tweede verdieping bereikt u via een vaste trap. Er is een overloop met opbergruimte en er is een separate ruimte met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de CV-ketel (Intergas HR 2010). Toegang tot 2 zeer ruime slaapkamers. De kamers zijn identiek qua afmeting, één aan de voorzijde gelegen en één aan de achterzijde. De afwerking is keurig netjes. Op de vloer ligt een mooie kwaliteit laminaat. Verder is er nog een vlizotrap naar de bergzolder.

Tuin
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Er is gekozen voor mooie hardstenen tegels. De tuin is omheind en heeft een afsluitbare poort. Vrijstaande stenen berging met elektriciteit. Ook de achterzijde is deels van markiezen voorzien. Vanuit de achtertuin kunt u naar het binnenterrein met de parkeerplaatsen en speeltoestellen voor de kinderen.

Bijzonderheden
•Keurig onderhouden, hoogwaardig en stijlvol afgewerkt.
•Volledig isolatiepakket, vloerisolatie, dakisolatie, muurisolatie en isolatieglas.
•Door de extra ruimte boven de poort heeft u 4 zeer ruime slaapkamers.
•Centrale ligging; alle voorzieningen van Brandevoort op loopafstand, goede verbinding met het centrum Helmond en Eindhoven.
•Mogelijkheid om een extra 2e parkeerplaats bij te kopen.
•Kindvriendelijk en afgesloten binnenterrein.
•Recent vakkundig geschilderd.
•Servicekosten voor het binnenterrein bedragen € 14,77 per maand.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×