040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Straakvense Bosdijk 77, Helmond

€ 242.500,= kosten koper

96 m2

362 m3

2001

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Goed afgewerkt 3-kamerappartement, gelegen op de 3e verdieping van een modern complex in het winkelcentrum ‘Straakven’. Het appartement is op een hoek gelegen en heeft een mooi uitzicht. De woonkamer is ca. 30 m˛, er zijn twee royale slaapkamers van circa 12 m˛ en 17 m˛ en een ruime keuken. Tevens is er een zeer ruime berging, direct naast de voordeur.

Indeling
Begane grond

Overdekte centrale entree met postbussen, bellentableau en toegang tot trappenhuis en/of lifthal met ruime lift naar de 3e verdieping. Tevens heeft men van hieruit toegang tot de gezamenlijke fietsenberging c.q. containerruimte.

Lifthal met slechts 2 wooneenheden per verdieping en van elkaar gescheiden door de eigen berging, meterkast (met ruim voldoende groepen en aardlekvoorziening) en de entree van het appartement.

Hal met videofoon-installatie, intercom, CV-kast met opstelling HR-combiketel en unit mechanische ventilatie, toilet met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, badkamer en 1 van de slaapkamers.

Royale woonkamer met een ruim zitgedeelte.

Het eetgedeelte nabij de keuken heeft openslaande deuren naar de serre/loggia en is voorzien van diverse raampartijen waardoor er veel lichtinval is en een vrij uitzicht.

Grote serre/loggia met openslaande ramen en vrij uitzicht rondom. In deze afgesloten buitenruimte kan men heerlijk genieten van de voor- en najaarszon. De loggia biedt volop privacy en heeft een hoog plafond wat een ruimtelijk gevoel geeft.

De keuken is deels van de woonkamer gescheiden door middel van een half open muur. Hierdoor kijkt men niet vanuit de woonkamer in de keuken maar heeft u toch contact met de kamer. De keuken beschikt over een granito-look werkblad en de achterwand is betegeld. Er is een breed raam dat u een mooi uitzicht geeft en zorgt voor daglicht op uw werkblad. De L-opstelling beschikt over een vaatwasser, een koelkast, een inductiekookplaat, 2 combi-ovens en een afzuigkap.

De wasruimte/berging grenst aan de keuken. De keuken en berging zijn voorzien van een tegelvloer. In de berging is een aansluiting voor de wasmachine en er is veel praktische opbergruimte.
De hoofdslaapkamer is ca. 17 m˛ groot en is bereikbaar via de hal.
Er is een verbindingsdeur met de 2e slaapkamer.

De tweede slaapkamer is met circa 12 m˛ ook goed van afmeting. Deze slaapkamer is ook via de keuken bereikbaar.

Geheel betegelde badkamer met inloopdouche voorzien van thermostaatkraan, wastafel met spiegel en voorzien van mechanische ventilatie.

Op de woonverdieping, naast de voordeur, bevindt zich een ruime berging voorzien van elektra.

Bijzonderheden
- Deze woning heeft een Energielabel: B.
- Fraai vrij uitzicht.
- Twee ruime slaapkamers.
- Een praktische berging naast de voordeur.
- Fijne, inpandige loggia.
- De servicekosten bedragen € 140,- per maand.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×