040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tivoli 12, Helmond

€ 595.000,= kosten koper

Circa 1207 m2

Circa 283 m2

Circa 1015 m3

Circa 1969

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op fraaie locatie, in het groen gelegen, karakteristieke villa ‘De Eiken’ met grote living, leefkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers en privacy biedende tuin. Gelegen aan de rand van de Stiphoutse bossen, op korte afstand van de dorpskern met vele voorzieningen. Goede verbinding met het centrum van Helmond en Eindhoven.

Kadastraal bekend : Gemeente Stiphout, sectie A, nummer 2130, groot ca. 1.207 m².

Tivoli te Stiphout (Helmond) is een rustige, lommerrijke laan in groene, bosrijke woonomgeving. De villawijk kenmerkt zich door een ruime verkaveling en prima geografische ligging ten opzichte van het centrum van Helmond (ca. 8 autominuten), Nuenen (ca. 10 autominuten) en Eindhoven (ca. 12 autominuten). Het villaplan is gelegen in directe nabijheid van diverse fiets-, en wandelroutes en diverse sportvoorzieningen.

Er is een entree aan de Tivoli en een aan de Oude Torenstraat. Het perceel is omzoomd door oude eiken.
Er is een voor-, zij- en achtertuin.

Indeling
Begane grond
Entree woning, mooie ruime hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. De hal heeft een travertin tegelvloer. Toegang tot de woonkamer en eetkamer.

De living is ruim en mooi licht. De wanden en het plafond zijn gestuct en de vloer is met leisteen afgewerkt. Daaronder ligt vloerverwarming. Er zijn twee schuifpuien naar de achtertuin.

De kamer heeft een houtgestookte haard. De U-vormige woonkamer ademt een prettige sfeer en heeft vanuit alle kanten contact met de tuin. Door de vorm is de kamer op meerdere manieren in te delen.

Vanuit de woonkamer kunt u naar de zijhal en de leefkeuken.

De keuken is ruim van opzet. De inrichting is compleet maar gedateerd. Er is ruimte om een grote eettafel te plaatsen. De vloer is betegeld.
Een hoekopstelling biedt veel kastruimte en een groot werkblad. Er is gekozen voor een kookeiland, met daaromheen een barblad. Een grote raampartij staat garant voor veel daglicht en een optimaal tuincontact.

Vanuit de keuken is een toegangsdeur naar de zijhal. Hier is de entree vanuit de Oude Torenstraat. Hier de trapopgang naar de 1e verdieping. De hal heeft een vide wat een ruimtelijk effect geeft.

Achter in de hal treft u het gastentoilet. De wanden en vloer zijn betegeld en er is een wandcloset en een fonteintje.
Aansluitend de bijkeuken/berging. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur, maar die kunnen ook elders geplaatst worden. De bijkeuken heeft een vaste kast en een achterdeur. De bijkeuken kan ook prima dienst doen als slaapkamer. Dus gelijkvloers slapen is eenvoudig te realiseren.

Aansluitend is een badkamer gerealiseerd. Deze beschikt over een toilet, een inloopdouche en een dubbele vaste wastafel met meubel.


Eerste verdieping
Bovenhal met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Er zijn 5 grote slaapkamers.
Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van stucwerk wanden en -plafond. Er zijn vaste kasten en een vaste wastafel.
Slaapkamer 2 is ook aan de voorzijde gelegen en heeft een prima maatvoering. Ook hier treft u een kast. Daarnaast de 3e slaapkamer. Deze grote slaapkamer beschikt over 3 vaste kasten en een vaste wastafel.
Er is een ruimte die als badkamer in gebruik is geweest. Alle aansluitingen zitten hier, dus het is heel goed mogelijk om hier weer een badkamer te maken.
De andere 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Hier tussen is de badkamer gelegen. Tegenover de badkamer is de c.v. ruimte.
De badkamer beschikt over een toilet, een douche en een wastafel met een meubel. De wanden en de vloer zijn betegeld.

Tuin
De achtertuin is op het zuidwesten georiënteerd. De ideale ligging om lang van de zon te genieten. De tuin is leuk aangelegd en beschikt over een groot betegeld terras, een gazon, een vijver en borders met bloemen, vaste planten en veel volwassen bomen.

Op dit moment is er een dubbele garage, verbonden aan de woning door een tussenbouw met plat dak. Dit gedeelte maakt géén onderdeel uit van de koop en zal afgebroken worden.
Het perceel links naast de woning aan de Oude Torenstraat zal in de toekomst worden bebouwd.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: F.
•Fraaie ligging tegen de bossen van Stiphout.
•Ruime woning met 5 grote slaapkamers op de verdieping.
•Slapen op de begane grond mogelijk.
•2 badkamers, 3e mogelijk.
•Veel privacy.
•Charmante sfeervolle villa.
•Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×