040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Trompstraat 65, Helmond

€ 259.000,= kosten koper

Circa 182 m2

Circa 98 m2

Circa 366 m3

Circa 1968

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Deze halfvrijstaande woning met uitbouw, o.a. vier slaapkamers, berging en tuin op het zuiden is rustig gelegen. Veel voorzieningen zijn op korte afstand te vinden, zoals winkels, scholen en uitvalswegen.
De woning is op enkele punten gedateerd, echter goed en netjes onderhouden.

Perceeloppervlakte : ca. 182 m²
Inhoud : ca. 366 m³
Woonoppervlakte : ca. 98 m²
Externe bergruimte : ca. 15 m²
Bouwjaar : ca. 1968
Kadastraal bekend : Gemeente Helmond, sectie C, nummer 9173, groot 1,82 are.
Aanvaarding : In overleg

De voortuin is omheind met een sierhekwerk en is netjes aangelegd met vaste beplanting.

Indeling
Begane grond
Entree, hal voorzien van een lichte tegelvloer, toegang tot toilet, trapopgang naar verdieping en meterkast. De tegelvloer loopt door in de woonkamer en keuken.
De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.

De prettige woonkamer is aan de zijkant uitgebouwd, ideaal te gebruiken als studie-/werkplek of ruimte waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Er is een praktische inbouwkast.

De tegelvloer van de woonkamer is voorzien van vloerverwarming, granol wanden en een schrootjesplafond. In de houten kozijnen is isolatieglas geplaatst. De uitbouw heeft een stucwerk plafond met inbouwspots en openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin.

Doorloop naar de halfopen keuken, deze heeft een rechte opstelling met voldoende kastruimte en een afzuigkap. Er staat een los fornuis met gaskookplaat en oven. De losse koelkast is ter overname. Toegang tot praktische kelderkast. Ook via de keuken is de tuin bereikbaar.Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde, heeft een schuifkastenwand, vloerbedekking en kunststof kozijnen met
isolatieglas.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde, ook hier een vaste kast, vloerbedekking en enkel glas.
Slaapkamer 3 is een kleine kamer met kunststof kozijnen met isolatieglas en een vinyl vloer. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een royale doucheruimte, vaste wastafel met spiegelkast en een designradiator.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken. Op de voorzolder bevindt zich de CV-ketel (2001). Slaapkamer 4 is een mooie ruime kamer met dakkapel met kunststof kozijnen, isolatieglas en een rolluik, een laminaatvloer en een stucwerk plafond met inbouwspots.

Tuin
De zonnige tuin is op het zuiden gesitueerd. De vrijstaande stenen berging met kap is royaal; er ligt een tegelvloer, een eigen CV-ketel, aanwezigheid van elektra en een bergzolder; ideaal te gebruiken als extra berg-/hobbyruimte!
De onderhoudsarme tuin is verder grotendeels voorzien van sierbestrating en borders met vaste planten. Er is een zonnescherm geplaatst.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: C
•Uitgebouwde woning, prettige leefruimte.
•Grotendeels dubbel glas, dakisolatie aanwezig.
•Extra grote berging.
•Prettige ligging in rustige straat; winkels scholen en uitvalswegen in omgeving.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×