040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Twentehof 29, Helmond

€ 200.000,= kosten koper

Circa 194 m2

Circa 108 m2

Circa 379 m3

Circa 1984

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Fijne ruime hoekwoning met omheinde tuin, ruime berging, oprit, 3 slaapkamers, zeer ruime zolder en ligging nabij alle voorzieningen zoals bossen, scholen en winkels.

Gelegen aan een rustige ventweg met een eigen oprit. Aan de rechterzijde kan men via het gangpad de achterom bereiken.

Indeling
Begane grond
De hal herbergt de meterkast (voorzien van voldoende groepen en krachtstroom), geheel betegelde, vernieuwde toiletruimte met fonteintje, trapkast en kast met de unit voor de stadsverwarming (ca. 2 jaar oud).
De lichte woonkamer met laminaat vloer is makkelijk indeelbaar en heeft grote raampartijen waardoor de kamer lekker licht is. De wanden zijn bezet met behang.
Aan de eethoek grenst de open keuken met moderne inrichting (2012). De U-vormige opstelling is uitgevoerd in beuken en voorzien van een stenen werkblad. De complete inbouwapparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast met vrieskast. Verder zijn er inbouwspots in de koof in het plafond.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de badkamer en 3 goed bemeten slaapkamers, de vloeren zijn belegd met vloerbedekking.
De kamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel.
Geheel betegelde, moderne badkamer die ca. 2 jaar geleden vernieuwd is en uitgerust met een douche met glazen deur, design toilet, vaste wastafel met meubel en een design radiator.

Tweede verdieping
Via vaste trap is de royale zolder bereikbaar. De voorzolder biedt veel bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine. Fijne zolderkamer met dakvenster.

Tuin
Onderhoudsarme tuin, geheel bestraat en omheind. Er is een grote poort aan de zijkant naar het langs gelegen gangpad. Achter in de tuin is een stenen berging van maar liefst 12 m2, voorzien van twee toegangsdeuren en elektra.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: B
•Gemoderniseerde hoekwoning met grote berging.
•De keuken is uit 2012, de badkamer en toilet zijn vernieuwd eind 2018.
•Veel leefruimte en 4 slaapkamers.
•Voldoende parkeergelegenheid.
•Prima woonlocatie nabij bossen, scholen en winkels.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen zes weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×