040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Van Graftstraat 16, Helmond

€ 300.000,= kosten koper

245 m2

109 m2

400 m3

1961

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Perfect onderhouden, uitgebouwde hoekwoning met overkapping, fijne onderhoudsarme tuin, berging en garagebox met elektrische deur. Het pand biedt veel ruimte en is zeer goed verzorgd. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met HR++ glas. De garagebox is op ongeveer 100 meter afstand van de woning gelegen. Fijne locatie dichtbij winkels en parken.


Vrije ligging in een doodlopende straat met parkeergelegenheid voor de deur.
Diepe voortuin, grotendeels bestraat met sierbestrating.

Indeling
Begane grond
Entree via een fraaie voordeur. Hal met laminaatvloer, moderne meterkast en nette, betegelde toiletruimte. Tevens is hier een praktische kelderkast aanwezig.
De trap naar de eerste verdieping is gerenoveerd met (Upstairs) houten treden.

Royale en lichte woonkamer, voorzien van een laminaatvloer, stucwerkplafond en gladde wandafwerking. Door de uitbouw aan de achterzijde is een makkelijk indeelbare ruimte ontstaan met de zithoek aan de voorzijde, hier bevindt zich een sfeervolle gashaard.

Het eetgedeelte is aan de tuinzijde gelegen, grenzend aan de (half) open keuken. Hier kan met gemak een grote eettafel worden geplaatst. Er is een airco aanwezig die de hele begane grond bestrijkt. Zowel aan de voor- als achterzijde zijn rolluiken aanwezig.

De ruime keuken met tegelvloer is in een hoekopstelling geplaatst, voorzien van een lichte inrichting met beukenkleurige elementen en een kunststof werkblad. Als inbouwapparatuur is aanwezig:
gaskookplaat 5-pits, afzuigkap, magnetron/hete lucht oven, vaatwasser, koelkast en close-in boiler. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine die netjes in een kast kan worden weggewerkt.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en een betegelde badkamer.
Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en stucwerkwanden en -plafonds.
Ook op deze etage zijn alle raamkozijnen vervangen door kunststof met HR++ glas en zijn diverse rolluiken aanwezig.

De badkamer is compact, zeer netjes afgewerkt en uitgerust met een douchecabine en een wastafel met meubel en een design radiator.


Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikbare voorzolder, waar de praktisch nieuwe (2020) Nefit HR combiketel hangt en bergruimte is in de knieschotten.

Zolderkamer met laminaat vloerafwerking en een groot dakvenster.
Het dak is na-geďsoleerd.


Tuin
Aan de achtergevel is een fraaie overkapping geplaatst met glazen schuifwanden, mooie tegelvloer en inbouwspots.
De tuin is verder eveneens grotendeels belegd met dezelfde tegel, er zijn borders, een stenen berging voorzien van elektra en een poort achterom.

Op een kleine honderd meter ligt de garagebox met elektrisch bedienbare kantelpoort.Bijzonderheden
• Het pand biedt veel ruimte, o.a. door de uitbouw en de overkapping.
• Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met HR ++ glas en meerdere
rolluiken.
• Het huis is zeer goed onderhouden.
• Losse garagebox op korte afstand.
• Goede ligging met alle voorzieningen binnen handbereik.
• Deze woning heeft een Energielabel: C
• Graag laten wij u deze fijne woning zien tijdens een bezichtiging.


Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


×