040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

van Speijklaan 6, Helmond

€ 255.000,= kosten koper

Circa 161 m2

Circa 112 m2

Circa 442 m3

Circa 1969

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Over de volle breedte uitgebouwde, ruime tussenwoning met 2 bergingen en onderhoudsarme tuin. Rustig gelegen in gewilde omgeving in “Straakven”, met vrij uitzicht, parkeergelegenheid voor de deur en dichtbij sportvelden; winkels, basisschool en meerdere voorzieningen op loopafstand.

Aan de overzijde van de woning zijn parkeervakken en een plantsoen, wat de privacy ten goede komt. Voortuin met pad naar de entree.

Indeling
Begane grond
Hal met meterkast, praktische kelderkast en betegelde toiletruimte. Tevens toegang tot de woonkamer en keuken. Het toilet is voorzien van een hangcloset, nisje en fonteintje.
Via een deur met glasverdeling toegang tot de woonkamer, met laminaat vloer, granol wandafwerking en stucwerk plafond met sierrand. De ramen zijn uitgevoerd met isolatieglas.
De dichte en ruime keuken is voorzien van een lichte inrichting in wandopstelling, met kunststof werkblad en de volgende inbouwapparatuur: gasfornuis met oven, afzuigkap en een koelkast. De achterwand en zijwanden zijn afgewerkt met marmeren tegels.
Via een grote open toog staat de keuken in verbinding met de uitbouw. Deze ruimte is over de volle breedte aangebouwd, heeft een tegelvloer en een kunststof schuifpui en loopdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een wasruimte.
De slaapkamers hebben allen een laminaat vloer en inbouwkasten. De ramen zijn voorzien van isolatieglas.
De betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een aparte douchecabine, een hangcloset en een wastafel op een zuil. Er is tevens een design radiator geplaatst.
De voormalige doucheruimte is omgebouwd tot wasruimte met aansluitingen voor wassen en drogen.

Tweede verdieping
Op de overloop van de 1e etage is een luik met vlizotrap naar de bergzolder.
Hier is de CV-ketel geplaatst (AWB 2011).

Tuin
De achtertuin is geheel bestraat en omheind met houten schuttingen, deels begroeid met klimop. Er zijn twee bergingen, een van hout en een stenen berging. Tevens is er een poort voor de achterom.

Bijzonderheden
•Prettige ligging met vrij uitzicht over plantsoen, dichtbij sportvelden en wandelroute langs het kanaal;
•Uitbouw/serre over de volle breedte;
•Een huis met mogelijkheden;
•Deze woning heeft een Energielabel: D

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×