040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Veestraat 20B, Helmond

€ 300.000,= kosten koper

Circa 88 m2

Circa 273 m3

Circa 2001

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Dit mooie 3-kamerappartement, type maisonnette, is midden in het centrum van Helmond gelegen. Het appartement heeft een keurige afwerking en is instapklaar! Met een fijn balkon grenzend aan de living en een eigen berging is het hier heerlijk wonen!! Voldoende parkeeropties (eventueel met vergunning) in de nabijheid.

Inhoud : ca. 273 m³
Woonoppervlakte : ca. 88 m²
Gebouwgebonden buitenruimte : ca. 9 m²
Externe bergruimte : ca. 4,5 m²
Bouwjaar : ca. 2001
Kadastraal bekend : Gemeente Helmond, sectie I, nummer 2667 A6.
Aanvaarding : In overleg

Indeling
Begane grond
Centrale entree met bellentableau en brievenbussen. Hier bevinden zich de meterkasten en via de trapopgang zijn alle appartementen bereikbaar. Tevens toegang tot eigen fietsenberging met elektra.

Eerste verdieping
Via de galerij bereikt u de voordeur van het appartement.
De hal geeft toegang tot het toilet, de slaapkamers, een bergkast, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. Er ligt een fraaie parketvloer die ook doorgelegd is in de slaapkamers.
Het vernieuwde toilet is modern, deels betegeld, en voorzien van een wandcloset en fonteintje.
In de bergkast bevindt zich de CV-ketel (Nefit 2018) en de unit van de mechanische ventilatie. Verder de meterkast met 6 groepen en aardlekvoorziening.
De royale (ouder)slaapkamer 1 heeft openslaande deuren naar een Frans balkon. De wanden zijn voorzien van stucwerk en deze kamer heeft een vaste kastenwand.
Slaapkamer 2 is aan de achterzijde gelegen.
De wanden en plafonds van de slaapkamers zijn keurig gestukadoord. Overal zijn fraaie paneeldeuren toegepast.
De moderne, geheel betegelde, badkamer is uitgerust met een royale inloopdouche en een dubbele vaste wastafel met meubel. De badkamer is recent vernieuwd.

Tweede verdieping
Op deze verdieping treft u de woonkamer, de keuken en het balkon. De woonkamer is voorzien van een visgraad parketvloer en de openslaande tuindeuren geven toegang tot het balkon aan de achterzijde. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met strak stucwerk.
De woonkamer staat in verbinding met de open keuken. Er is een airco geplaatst.
De keuken heeft een strakke en moderne uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een fornuis met 5 gaspitten en een grote oven, een afzuigkap, een geïntegreerde vaatwasser en een koelkast.

Balkon
Het balkon heeft een zonnescherm. Heerlijk vertoeven en genoeg ruimte voor een gezellig zitje.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: B
•De VVE-bijdrage bedraagt circa € 190,= per maand.
•Het appartement is voorzien van airco.
•Centraal gelegen, midden in het gezellige centrum.
•Keurig en luxe afgewerkt, instap klaar.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×