040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Zwartkopstraat 23, Helmond

€ 175.000,= kosten koper

Circa 150 m2

Circa 103 m2

Circa 335 m3

Circa 1972

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op zeer goede locatie en met vrij uitzicht woonhuis met berging en achtertuin op het westen. Het pand is goed onderhouden, maar heeft wat aandacht nodig. Keuken en badkamer kunt u naar eigen wens afwerken. Een fijne gezinswoning op een prima plek met alle voorzieningen (o.a. natuurgebied De Bundertjes en winkelcentrum de bus) in de nabijheid.

Kadastraal bekend: Gemeente Helmond, sectie E, nummer 1364, groot 1 are en 50 centiare.

Het pand is zodanig gelegen dat er aan de voorzijde een vrij uitzicht is.
Parkeren in de straat is mogelijk.

Indeling
Begane grond
Hal met tegelvloer geeft toegang tot het toilet, garderoberuimte, de meterkast en trapopgang naar de verdieping. De toiletruimte is deels betegeld.
Doorloop naar de woonkamer. Deze doorzonkamer is afgewerkt met een lichte travertin vloer, granol wanden en plafond met balken.
De robuuste schoonmetselwerk schouw heeft een haard.
Goede lichtinval door de grote ramen aan de voor- en achterzijde.
Via een open doorgang is de keuken bereikbaar. Eenvoudige, doch nette groene Bruynzeel keukeninrichting, werkblad met 2 spoelbakken en een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping
De overloop met vloerbedekking biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
De kamers zijn voorzien van vloerbedekking of een linoleumvloer. De wanden zijn bezet met granol of voorzien van behang.
De grotendeels betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad en wastafel. De hooggeplaatste ramen zorgen voor natuurlijke ventilatie. Deze ruimte mag een opfrisbeurt krijgen.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikbare voorzolder; hier is de CV-ketel geplaatst (Nefit bouwjaar ca. 2013) en er is bergruimte. Fijne, grote zolderkamer voorzien van een dakkapel (dubbele beglazing) en bergruimte in de dakschuinte.

Tuin
De omheinde achtertuin is gelegen op het Westen en is aangelegd met een terras, gazon en een stenen berging met elektra. Tevens is er nog een ruimte voor houtopslag en er is een poort voor de achterom.

Bijzonderheden
•Prima locatie nabij allerlei voorzieningen, zoals Winkelcentrum De Bus, natuurgebied De Bundertjes dichtbij. Ook het centrum en uitvalswegen zijn goed bereikbaar.
•Er mogen wat moderniseringen doorgevoerd worden.
•Prima gezinswoning op een mooie plek.
•Deze woning heeft een (voorlopig) Energielabel: C

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×