040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Albert Botslaan 19, Lieshout

€ 275.000,= kosten koper

Circa 240 m2

Circa 130 m2

Circa 440 m3

Circa 1972

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

UITGEBOUWD EN INSTAPKLAAR!
Dat is deze ruime, over de volle breedte uitgebouwde en compleet gemoderniseerde half vrijstaande woning. Het pand heeft o.a. 4 slaapkamers, een grote dakkapel, een ruime garage, plus een eigen oprit voor meerdere auto’s.

Inhoud : ca. 440 mł
Woonoppervlakte : ca. 130 m˛
Perceeloppervlakte: ca. 240 m˛
Bouwjaar : ca. 1972
Kadastraal bekend: Gemeente Lieshout, sectie I, nummer 684, groot 2 are en 40 centiare.
Aanvaarding : In overleg

Het fraaie dorp Lieshout heeft van alles te bieden met meerdere basisscholen, talrijke speelvoorzieningen, een grote supermarkt, een heel gezellige dorpskern met het bekende Bavaria Brouwerij café, diverse sportverenigingen en het vele, prachtige natuurschoon aan de rand van het dorp. Eindhoven en Helmond zijn makkelijk te bereiken via de N615 en er zijn meerdere bushaltes in de nabije omgeving aanwezig.

Indeling
Deze half vrijstaande woning heeft veel te bieden. Door de uitbouw aan de achterzijde is de woonoppervlakte op de begane grond vergroot. Dit komt terug in de woon-/eetkamer die nu maar liefst 50 m˛ groot is. Ook de verdiepingen zijn royaal. Hier bevinden zich namelijk 4 ruime slaapkamers, waarvan de zolderkamer is voorzien van een dakkapel.

Begane grond
Voortuin, entree woonhuis, hal met meterkast (9 groepen), betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Woonkamer met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en –plafond. Door de uitbouw aan de achterzijde is een royale leefruimte ontstaan.

Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met het eetgedeelte met dubbele deuren naar de tuin. De strakke en uitgebreide keukeninrichting is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser. Verlichting onder de bovenkastjes en de bar. Warm water door middel van een plintboiler. Ook vanuit de keuken een deur naar de tuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een parketvloer.
Slaapkamer 2 ligt ook aan de achterzijde. Slaapkamer 3 is een ruime kamer aan de voorzijde van de woning. Beide kamers zijn voorzien van een parketvloer.
De badkamer is in lichte tinten uitgevoerd en beschikt over een douche, een hangcloset, een ligbad en een wastafel. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping
Voorzolder met dakkapel, volop bergmogelijkheid, HR c.v. combiketel (Daalderop, 2007).
Grote zolderkamer met dakkapel aan de achterzijde over de volle breedte en een raam aan de zijkant voor optimale lichtinval. Deze kamer is eveneens voorzien van een parketvloer.

Tuin
In de tuin is het grote delen van de dag genieten van de zon met de zuidwestelijke ligging.
De tuin is omheind en kindvriendelijk en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Het speeltoestel kan eventueel verwijderd worden, evenals de overkapping aan de achterkant.
Grote stenen garage, voorzien van elektra. Oprit met afsluitbare poort.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: B.
•Over de volle breedte uitgebouwde woning met een breedte van ruim 6 meter.
•Ideale gezinswoning.
•Netjes afgewerkt en prima onderhouden.
•Gehele woning voorzien van HR++ glas en gevelisolatie.
•Zolder van binnenuit extra geďsoleerd met EPS isolatie (unidekplaten).

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×