040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Molenheide 2 A, Lieshout

€ 775.000,= kosten koper

Circa 8930 m2

Circa 260 m2

Circa 1020 m3

Circa 1971/2018

Verkocht onder voorbehoud

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op zeer geliefde locatie gelegen, midden in het groen, staat deze royale bungalow met garage en splinternieuw gastenverblijf/mantelzorg woning. Door het perceel van maar liefst 8.930 m² geniet u hier optimaal van de rust, ruimte en de natuur. De bungalow is in 2018 volledig gestript, verbouwd en voorzien van een nieuw dak.

Perceeloppervlakte : ca. 8.930 m²
Inhoud bungalow : ca. 820 m³ Mantelzorgwoning: 200 m³
Woonoppervlakte bungalow: ca. 211 m² Mantelzorgwoning: 49 m²
Externe bergruimte : ca. 53 m²
Bouwjaar : ca. 1971, renovatie 2018, gastenverblijf 2018

Molenheide 2a in Lieshout kenmerkt zich door o.a. een prima indeling, goede afmetingen, een vrijstaande garage, een multifunctioneel nieuw bijgebouw/mantelzorgwoning.
Op de buitengevels na is alles nieuw! De vloeren, met vloerverwarming, het stucwerk, de complete elektrische installatie, keuken, badkamers, waterleiding, gasleiding, het complete dak, alles is vernieuwd in 2018. Tevens zijn de spouwmuren in 2018 geïsoleerd.
In de bossen, midden in het groen maar toch op gunstige afstand gelegen van de voorzieningen. Zowel Eindhoven als Helmond liggen op korte afstand, maar ook de ontsluitingswegen zoals de A50 en de A2 zijn eenvoudig bereikbaar.
Via een brede oprijlaan met (elektrisch) afsluitbare poort bereikt u de bungalow. De oprijlaan en de parking zijn bestraat. Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Verder is er een zeer ruime garage en een carport.

Indeling
Begane grond
Overdekte zij-entree met toegang tot de royale hal met garderobe, meterkast en luxe, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
Vanuit de hal bereikt u de werkkamer, living en de keuken.
Werkkamer/slaapkamer met stucwerk wanden, een moderne tegelvloer en vloerverwarming. Er is een wastafel geplaatst.
Via de dubbele schuifdeur bereikt u de royale living van bijna 60 m² met nieuwe gashaard en een grote glazen schuifpui naar het (overdekte) terras.
Door de grote raampartijen heeft deze living een ruim en open karakter.
Op de vloer liggen grote antracietgrijze tegels met vloerverwarming en verder is de living voorzien van een houten plafond met balken.
Er is gekozen voor een industriële uitstraling. Dit komt terug in de deuren, kabelgoten en plafonds. Dit is ook eenvoudig aan te passen naar een andere stijl.
Vanuit de living is de keuken bereikbaar.
Woonkeuken met een hoekopstelling voorzien van een strakke inrichting (2018).
De keuken is aangepast voor rolstoelgebruik. De hoogte is elektrisch verstelbaar. U kunt ervoor kiezen om extra kastjes te plaatsen onder het aanrecht. De inrichting is nog naar eigen smaak en idee aan te passen.
Bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur. De vloertegels zijn hier doorgelegd. Hier is tevens de CV-opstelling geplaatst, een Remeha HR combiketel uit 2018.
Aansluitend is er een badkamer met vaste wastafel en douche. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld.

Slaapvleugel
Corridor, bereikbaar vanuit de woonkamer, waaraan gelegen 2 ruime slaapkamers (voorheen 4) en de badkamer.
De slaapkamers hebben een tegelvloer en strakke stucwerk wanden.
Van twee slaapkamers is één kamer gemaakt, dit kan op eenvoudig wijze weer gesplitst worden.
Compleet ingerichte en luxe afgewerkte badkamer met separate douche, ligbad, toilet met industriële stortbak en badmeubel met twee wastafels. De badkamer is zeer ruim van opzet. Tijdens de verbouwing is er een slaapkamer bij de badkamer getrokken.

Tuin
Ter plaatse van de achtergevel is een groot, deels overdekt, terras gemaakt. Hier heeft u een mooi zicht op het bos waar het heerlijk toeven is en u heerlijk kunt genieten van de rust, ruimte en het groen.
De vrijstaande garage biedt volop opslagmogelijkheden maar ook de mogelijkheid voor het stallen van uw auto. Aan de zijkant van het terrein is ook nog een carport aanwezig. De garage is ruim 13 meter diep en ongeveer 4 meter breed. Verder is de garage in spouw gebouwd en voorzien van elektra.

Mantelzorg woning
In 2018 is er een mantelzorgwoning/gastenverblijf gebouwd. Deze woning beschikt over alle voorzieningen.
Er is een woonkamer met open keuken. De keuken heeft een hoekopstelling met een
gaskookplaat, een spoelgedeelte en een afzuigkap. De vloer is betegeld en ook hier is vloerverwarming toegepast. Aansluitend is er een slaapkamer met vloertegels en stucwerk wanden.
De ruime badkamer heeft een vaste wastafel en een douche. De vloer en wanden zijn betegeld. Het bijgebouw is voor meerdere doeleinden geschikt.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: B
•Perfecte ligging op villastand.
•Gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing.
•Volop ruimte biedende bungalow.
•Optimaal geïsoleerd. Vloer, muren dak en ramen.
•Perfect perceel met veel groen en optimale privacy.
•Over het hele perceel zijn aansluitpunten voor beregening aanwezig.
•Multifunctioneel bijgebouw.
•Compleet nieuw, alleen de buitenmuren zijn bestaand.

Artist impressions
De mogelijkheid bestaat om de gevels wit te maken, hierbij krijgt u een indruk van hoe dat er uit zou zien.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×