040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Vesperstraat 20, Mierlo

€ 239.000,= kosten koper

Circa 273 m2

Circa 113 m2

Circa 385 m3

Circa 1952

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Karakteristieke en uitgebouwde hoekwoning met ruime garage gelegen nabij de gezellige dorpskern van Mierlo met al haar voorzieningen. Scholen, sportaccommodaties en natuur op korte afstand.


Kadastraal bekend: Gemeente Mierlo, sectie F, nummer 3590, groot 2 are en 73 centiare.


Indeling
Begane grond
Via de voortuin bereikt u de entree. Hal met trapopgang, meterkast, toiletruimte, trapkast/keldertje.
Toegang tot de woonkamer. Door de aanbouw heeft u nu een ruime kamer met zit/woongedeelte en een separate eetkamer/speelkamer.
Doordat de woning half vrijstaand is heeft u een zijgevelraam en een prettig lichte woonkamer. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk en er ligt een laminaatvloer. Verder is er een vaste kast. De woning heeft fraaie originele paneeldeuren.
De aanbouw heeft een niveauverschil met de kamer. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Er is een loopdeur en door de grote raampartijen is er een goed contact met de achtertuin. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer met convectorput.
De keuken heeft een eenvoudige inrichting en voorzien van een kunststof blok met onder- en bovenkastjes, een fornuis en een afzuigkap. Verder is er een wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping
Overloop met daaraan gelegen 3 slaapkamers, badkamer en de CV-ruimte.
De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, stucwerk wanden en plafonds, laminaatvloeren en aluminium kozijnen met isolerende beglazing.
Vanuit een van de slaapkamers is er vanuit de kast een luik welke toegang geeft tot de bergzolder.
De badkamer is uitgerust met 2e toilet, bad/douchecombinatie en wastafel. Ook deze ruimte heeft een inbouwkast.

Tuin
De tuin is op het zuiden gesitueerd en heeft een eigen achterom. Recent is er een nieuwe schutting geplaatst. De tuin is verder ingericht met sierbestrating, gazon en een stukje kunstgras.

De garage is ideaal voor de hobbyist of klusser. De afmeting hiervan is ca 5,75 x ca 4,80. Er is een loopdeur en een sectionaaldeur.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: F.
•Ruim hoekperceel nabij het centrum van Mierlo.
•Tuin op het zuiden.
•Met een basisschool in de straat en een groot speelveld daarnaast.
•Op fietsafstand van natuurgebied de Strabrechtse Heide en op loopafstand van de gezellige dorpskern met al haar voorzieningen.
•Extra leefruimte door uitbouw aan de achterzijde.
•Schilderwerk 2018
•Grote garage, ideaal voor de hobbyist!
•3 slaapkamers op de 1e verdieping, bergzolder op de 2e verdieping mogelijk.
•Nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas
•Voldoende parkeergelegenheid voor en naast de woning.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×