040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Parallelweg 2a, Oirschot

€ 319.000,= kosten koper

Circa 238 m2

Circa 115 m2

Circa 425 m3

Circa 1973

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Ruime, vrijstaande woning met vrijstaande garage en een prachtig uitzicht over de groene kanaalzone, gelegen op steenworp afstand van de historische markt en winkelcentrum ‘De Poort’. Voorzieningen op loopafstand en ontsluitingswegen op korte afstand.

Kadastraal bekend: Gemeente Oirschot, sectie F, nummers 5708 + 7907, groot 2 are en 38 centiare.

Indeling
Begane grond
De woning ligt aan de groene kanaalzone, een fraai natuurgebied met speelgelegenheden voor de kinderen. Uit ziet de bootjes voorbij varen. Het is een heerlijk stukje natuur om te wandelen en te recreëren.

De mooi aangelegde voortuin zorgt ervoor dat u volop privacy heeft in de woning.

Entree, hal met toegang tot het toilet, de keuken, de woonkamer, en de meterkast.
De meterkast heeft 5 groepen en krachtstroom. Het toilet is keurig afgewerkt en beschikt over een wandcloset, fonteintje en betegelde wanden en vloer.

De woonkamer heeft een zit- en een eetgedeelte. De grote raampartijen aan voor- en achterzijde zorgen voor een mooie lichte kamer. Aan de voorzijde is isolatieglas toegepast. De woonkamer heeft een houtgestookte kachel.

De wanden zijn voorzien van structuur behang, er is een stucwerk plafond en op de vloer ligt vaste vloerbedekking. Er is een verbindingsdeur naar de keuken. Vanuit de woonkamer kunt u genieten van het fraaie uitzicht.

De gesloten keuken is aan de achterzijde gelegen. Er is een U–vormige opstelling geplaatst. De inrichting beschikt over een vaatwasser, een keramische kookplaat een koelkast en boven- en onderkastjes. Vanuit de keuken is er toegang tot het keldertje. Verder is er een achterdeur naar het terras.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de slaapvertrekken, de badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping.
Slaapkamer 1 is aan de achterzijde gelegen en heeft een kastenwand.

De 2e ruime slaapkamer ligt aan de voorzijde. De slaapkamers zijn allen voorzien van stucwerk.

De 3e slaapkamer ligt aan de achterzijde en is ook voorzien van een kastenwand. De kleine 4e slaapkamer aan de voorzijde is ook goed te gebruiken als hobby- of studeerkamer.

Daarnaast bevindt zich de badkamer met betegelde wanden en vloerbetegeling. Er is een ligbad en een toilet (wandcloset). Verder een vaste wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur.


Tweede verdieping
Vaste trap naar de 2e verdieping. Op de zolder is de cv ketel geplaatst (Remeha HR combiketel, 2015).
De grote zolder loopt over het hele huis. Er is volop bergruimte. Het dak is niet geïsoleerd. De mogelijkheid bestaat om de zolder bij het woongedeelte te betrekken.


Tuin
De achtertuin is verhard met tegels. Er is een vrijstaande stenen garage. De garage heeft een plat dak waarvan de bedekking in ca. 2011 is vernieuwd. Verder zit er elektriciteit in de garage. U kunt de garage bereiken via de oprit naast de woning. De achterburen maken ook gebruik van deze oprit. Hiervoor is een erfdienstbaarheid gevestigd. Verder staat er in de achtertuin een houten tuinberging.


Bijzonderheden
•Deze woning heeft een voorlopig Energielabel: D.
•Mooie ligging, aan de kanaalzone, u heeft een enorme tuin voor de deur.
•Op loopafstand van het historische centrum.
•Goed gebouwd, netjes onderhouden.


Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×