040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Molenheide 18, Soerendonk

€ 789.000,= kosten koper

Circa 2551 m2

Circa 345 m2

Circa 1290 m3

Circa 1979

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op centrale locatie aan doorgaande weg in Soerendonk gelegen, onder bijzondere architectuur gebouwde multifunctionele villa op een prachtig perceel.
Zoekt u een praktijkruimte aan huis, een huis met veel ruimte of een huis voor dubbele bewoning, het is allemaal mogelijk in deze villa.
En in 20 autominuten bent u in Eindhoven.

Er is volop parkeergelegenheid op eigen terrein. Ideaal als u het pand deels zakelijk wilt gebruiken, zodat de cliënten direct voor de deur kunnen parkeren volgens de huidige eigenaar, die hier ruim 40 jaar een Yogastudio heeft gerund.


Indeling
Begane grond
De indeling is alles behalve alledaags te noemen. We proberen u in deze brochure rond te leiden, maar een bezichtiging ter plaatse geeft de beste indruk.
Er is een entree voor de woning en een eigen entree voor het praktijkgedeelte. Naast de voordeur is een carport.


Entree praktijk, wachtruimte met tegelvloer, stucwerk wanden en een met hout afgewerkt plafond. Hier is een betegelde toiletruimte met een wandcloset en hoekfonteintje.


Toegang tot ruime praktijkruimte/kantoorkamer. Ook hier zijn vloertegels met vloerverwarming toegepast. Opvallend detail is de patiotuin, welke via een schuifpui te bereiken is. Het praktijkgedeelte is goed af te scheiden van het woongedeelte, maar het kan ook prima als één geheel gebruikt worden.


Via de voorzijde is er een deur naar de privé-hal. Deze hal is ook vanaf de voortuin en parking te bereiken. In deze hal treft u nog een toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal kunt u naar de living, de trapopgang naar de verdieping en de trap naar het souterrain.
Het souterrain is altijd gebruikt als yoga ruimte. De ruimte is multifunctioneel. Tevens is er een kleedkamer. De verwarming geschiedt door middel van luchtverwarming en door conventionele radiatoren. In het souterrain bevindt zich tevens de Brink luchtverwarmingsketel ( 2014).


De sfeervolle woonkamer heeft 2 niveaus. De vloer is belegd met vaste vloerbedekking en er is een gashaard. De kozijnen zijn grotendeels van hardhout, de puien van de aanbouw zijn van aluminium.

Vanuit de woonkamer heeft u ook zicht op de patiotuin. Tijdens de ontwerpfase is goed nagedacht over de zichtlijnen. U heeft vanuit alle ruimtes contact met de tuin.

Aansluitend is de keuken. De vloer is hier betegeld en heeft vloerverwarming. De keukeninrichting is strak en modern. Er is gekozen voor een kookeiland. Hierin is de inductiekookplaat geplaatst, rvs afzuigkap en een vaatwasser. Er is veel kastruimte. In de wandopstelling bevinden zich de koelkast, 2 ovens en veel lades. Het werkblad is van composiet.

Er is een verbinding met een grote ruimte, thans in gebruik als bijkeuken en biljartkamer en stallingsplek voor een auto. Vanuit hier is er ook toegang tot de tuin en het terras.


Eerste verdieping
Overloop met lichtkoepel en twee bergkasten.
Via de overloop is er toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
De hoofdslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van vloerbedekking en speelse daklijnen; er is toegang tot een inpandig balkon.
Slaapkamer 2 heeft eveneens een balkon en een vaste wastafel. Er is een kastenwand en via een luik heeft u toegang tot een praktische bergzolder.
Slaapkamer 3 met kastenwand, houten plafond met spots en geschilderde metselwerkwanden.

Ruim betegelde badkamer, compleet uitgerust met een ligbad met jacuzzi, douchecabine, dubbele wastafel in een meubel en een hangcloset, afgescheiden met een muurtje. Deur naar een balkon, met uitzicht over de tuin.
Tuin
Het totale perceel beslaat maar liefst ruim 2.200 m². De voortuin is grotendeels bestraat en te gebruiken als parking. Brede, bestrate doorgang naar de achtertuin.

Deze riante tuin is aangelegd met meerdere terrassen, grote waterpartij, gazon en veel volwassen beplanting. Ondanks de grootte zijn er in deze tuin diverse gezellige en intieme plekjes gecreëerd. Grote houten berging waar tevens de beregeningsinstallatie is geplaatst.


Bijzonderheden
- Een pand met mogelijkheden; multifunctionele ruimte in het souterrain en veel parkeergelegenheid voor het pand;
- Riant perceel met aangelegde tuin;
- Alleen een bezichtiging geeft het juiste beeld van dit interessante object;
- Deze woning heeft een voorlopig Energielabel: C


Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×