040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

De Bontstraat 231, Son en Breugel

€ 475.000,= kosten koper

111 m2

369 m3

2012

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Een prachtig gelegen, ruim bemeten, 3-kamerappartement op de 1e verdieping in het 'Cederstaete' complex met de natuur als ‘naaste buur’. Op loopafstand van het dorpscentrum met alle gewenste voorzieningen, circa 3 autominuten van de snelweg A50 en op circa 10 autominuten van Eindhoven centrum. Het goed onderhouden appartement bestaat uit een lichte woonkamer met open keuken, een bijkeuken, balkon, royale badkamer en 2 slaapkamers. Aanwezigheid van een berging en parkeerplaats in de parkeerkelder.


Indeling
Begane grond
Een representatieve overdekte entree met videofooninstallatie en brievenbussen geeft toegang tot het complex. Via de ruime ontvangsthal bereik je de individuele bergingen, de parkeergarage en de lift en trappenhuis.

Eerste verdieping
Bij binnenkomst in het appartement heb je middels een royale gang toegang tot de diverse vertrekken zoals de badkamer, toiletruimte, slaapkamers en de woonkamer/keuken.
De (separate) toiletruimte is netjes afgewerkt met vloer- en wandtegels en is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

De lichte woonkamer is voorzien van vloerbedekking en spachtelputz wandafwerking en biedt middels een loopdeur (met hor) toegang tot het overdekte balkon. Door de raampartijen aan verschillende zijdes valt er veel natuurlijk licht de woonkamer binnen.

Het balkon is gesitueerd aan de voorzijde van het complex. Er is voldoende ruimte om een tuinsetje te plaatsen. Aan de zijkant is een raam geplaatst zodat je altijd beschut kunt zitten.

Via de woonkamer bereik je de keurige, halfopen keuken die in een tijdloze lichte hoogglans inrichting met zwart granieten werkblad is uitgevoerd. Deze L-vormige opstelling is voorzien van een koelkast en 5-pits gaskookplaat met rvs afzuigkap. Daarnaast zijn er diverse onder- en bovenkastjes te vinden. Maar dit is nog niet de complete keuken……

Aansluitend in de bijkeuken is nog een keukenblok voorzien van de combi-oven. Tevens heeft u hier veel praktische opbergruimte en aansluitingen voor wasapparatuur.

Slaapkamer 1, de royale ouderslaapkamer, heeft een vinyl vloer en een praktische vaste kast.
Slaapkamer 2 is een kleinere slaapkamer maar zeker prima van formaat en tevens voorzien van vinyl vloerafwerking. De houten kozijnen met draai-/kiepfunctie hebben HR++ glas.

De badkamer is in lichte tinten uitgevoerd en ruim bemeten. Er is een inloopdouche, wandcloset, wastafel en een medicijnkast met verlichting.

Een ruime berging en een eigen parkeerplaats zijn aanwezig in de kelder van het complex.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: A
•Uitstekende ligging met alle denkbare voorzieningen binnen loopafstand;
•Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met uitstekende kierdichting;
•Het appartement is geheel voorzien van isolerende beglazing;
•De servicekosten bedragen € 198,-- per maand

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×