040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

De Pruikenmaker 1, Veldhoven

€ 398.000,= kosten koper

Circa 280 m2

Circa 126 m2

Circa 507 m3

Circa 1986

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Instapklare halfvrijstaande uitgebouwde woning met zonnige tuin en ruime garage! Uitstekend onderhouden, recent nagenoeg geheel gemoderniseerd. Nieuwe luxe keuken en badkamer,
3 slaapkamers (4 mogelijk), geheel vrij gelegen achtertuin. Gelegen aan een rustige woonstraat in de gewilde, groene woonwijk 't Look met winkels en scholen om de hoek. Uitvalswegen richting snelwegennet, ASML, Hightech Campus en Eindhoven airport goed bereikbaar.

Parkeren is geen probleem, dit is mogelijk op de eigen oprit. De entree van de woning bevindt zich in de zijgevel. Vanaf de oprit is de garage bereikbaar.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met tegelvloer, uitgebreide meterkast met voldoende groepen, aardlekvoorziening en krachtstroom.
Vanuit de hal komt u in de woonkamer. Deze verrassend ruime uitgebouwde woonkamer is goed indeelbaar.
De vloer is vernieuwd, er is vloerverwarming toegepast en de vloer is afgewerkt met fraaie tegel in een houtlook. Al het stucwerk is vernieuwd. De uitbouw aan de achterzijde beslaat de volle breedte. Er is een lichtstraat geplaatst zodat u toch een prettig lichte woonkamer heeft. De kamer heeft een grote schuifpui en een tuindeur naar de achtertuin. Via een deurtje is de praktische bergruimte onder de trap toegankelijk.
Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd. De moderne luxe keuken is tegelijk met de verbouwing in 2018-2019 geplaatst. Er is gekozen voor een kookeiland en een wandopstelling. De inductiekookplaat heeft een geïntegreerde afzuiging. In de wandopstelling treft u een koelkast, een diepvriezer, een combi-oven, een koffiemachine, een spoelbak en veel nuttige kastruimte.
Centraal in de woonkamer is een halletje met de trapopgang en toiletruimte. Het toilet heeft een vrij hangend wandcloset, een fonteintje en fraai tegelwerk.

Eerste verdieping
De overloop heeft een mooie laminaatvloer die op de gehele verdieping is doorgelegd.
Er zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer.
De badkamer is modern en luxe afgewerkt. Er is een inloopdouche met glazen wand, een toilet en een fraai badmeubel met 2 wastafels en daarboven een spiegelkast. De badkamer heeft een raam voor daglichttoetreding en natuurlijke ventilatie.
De 3 slaapkamers hebben behangen wanden en een keurige laminaatvloer.
Er is isolatieglas toegepast (behalve de uitzetraampjes) en er zijn op maat gemaakte rolhorren met klikbeveiliging geplaatst. De slaapkamers zijn prima van afmeting.

Tweede verdieping
Er is een vaste trap naar de 2e verdieping met laminaatvloer. De zolderverdieping heeft veel mogelijkheden. Er kan een grote 4e slaapkamer gemaakt worden. De aansluitingen voor de wasapparatuur zijn hier gemaakt. Tevens hangt hier de CV-ketel ( HR combi 2016) en de unit voor de mechanische afzuiging. Een dakvenster zorgt voor daglicht.

Tuin
De achtertuin is omheind door middel van een degelijke houten schutting. De tuin biedt volop privacy. Er is een groot betegeld terras en een gazon. De borders zijn aangeplant met vaste planten en struiken. Er is een achterom via een afsluitbare poort.
De garage is ruim en vanuit de tuin via een loopdeur te bereiken. In de garage is een extra groepenkast gemaakt en er is krachtstroom. Ideaal voor de klusser. De garage heeft een schuin dak, zodoende kan er nog een bergzolder gerealiseerd worden.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: D (aangevraagd voor verbouwing).
•De woning is geheel voorzien van hardhouten buitendeuren, -ramen en kozijnen, met grotendeels isolerende beglazing (m.u.v. de voordeur en de hardglazen uitzetraampjes).
•De begane grond is voorzien van een recent gelegde tegelvloer met vloerverwarming.
•Recent uitgebouwd, nieuwe badkamer, toilet, stucwerk, elektra, vloeren en keuken.
•De woning is voorzien van een moderne, in 2018 geplaatste luxe keuken met inbouwapparatuur.
•Aan de achterzijde grenst de woning nagenoeg direct aan het wijkwinkelcentrum, met supermarkt.
•Het park, de basisscholen en kinderopvang zijn eveneens op loopafstand gelegen.
•Het City Centrum, met al haar voorzieningen en de belangrijke uitvalswegen zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×