040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

De Pruikenmaker 5, Veldhoven

€ 335.000,= kosten koper

Circa 215 m2

Circa 119 m2

Circa 465 m3

Circa 1986

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Prettig gelegen halfvrijstaande woning met garage en heerlijk vrij gelegen achtertuin. De woning is goed onderhouden. De rustige woonstraat in de gewilde, groene woonwijk 't Look biedt winkels en scholen om de hoek en uitvalswegen richting snelwegennet, ASML, Hightech Campus en Eindhoven Airport zijn eveneens
goed bereikbaar.

Parkeren op de eigen oprit is mogelijk en er zijn ook voldoende parkeeropties in de buurt. De entree is aan de zijkant van de woning gelegen.

Indeling
Begane grond
Hal met pvc vloer en meterkast. In de sfeervolle woonkamer loopt de pvc-vloer netjes door. De wanden zijn voorzien van stucwerk en het plafond is met spuitwerk afgewerkt.

Het zitgedeelte is aan de straatzijde gelegen en de eethoek aan de achterzijde, grenzend aan de halfopen keuken.

De keuken is geplaatst in een hoekopstelling met witte kasten en lades en een beukenkleurig werkblad. De volgende apparatuur is aanwezig: een gaskookplaat, rvs afzuigkap, combi-magnetron/oven, een vaatwasser en een koel-/vrieskast. Tuindeur naar het terras en achtertuin.

Centraal in de woonkamer is een portaal gesitueerd met de toiletruimte en de trap naar de verdieping. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.

Eerste verdieping
Overloop met laminaatvloer, hieraan zijn de drie slaapkamers en de badkamer gelegen.
De slaapkamers hebben allen een afwerking met laminaatvloeren, stucwerk wanden en spuitwerk plafonds.
De grotendeels betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een toilet en een wastafel. Een hoger geplaatst raam zorgt voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de royale open zolderruimte bereikbaar. De CV-ketel is hier geplaatst (Vaillant 2015) en tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine.
Deze etage heeft mogelijkheden; aan de achterzijde is een dakvenster; plaats je een dakkapel, dan kun je hier een riante 4e (slaap)kamer realiseren.

Tuin
De met houten schuttingen omheinde tuin heeft meerdere terrassen, een poort voor de achterom, een gazon, veel volwassen groen en natuurlijk toegang tot de garage. Die heeft een kantelpoort aan de straatzijde en een loopdeur naar de tuin.
De ruime garage heeft tevens een bergvliering voor extra opslagmogelijkheid.

Bijzonderheden
•Een huis met mogelijkheden;
•Gewilde ligging in wijk ’t Look;
•Met eigen garage, die ook nog eens een bergvliering heeft;
•Vrije ligging, zowel voor als achter;
•Deze woning heeft een Energielabel: C

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×