040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88Adres

Vraagprijs

Perceeloppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Kerkstraat 44A, Asten

€ 399.000,= kosten koper

Circa 545 m2

Circa 152 m2

Circa 584 m3

Circa 1981

Verkocht

brochure downloaden
bezichtiging aanvragen

Op fijne locatie, op korte afstand van het centrum van Asten gelegen, degelijk gebouwde ruime 2/1-kapwoning met garage, 3 slaapkamers en de mogelijkheid om op de 2e verdieping een extra kamer te realiseren. Uniek is de bijna 50 meter diepe tuin! Het winkelcentrum en veel sfeervolle horeca op loopafstand.

Asten heeft veel te bieden; een uitgebreid winkelcentrum, gezellige horeca, sportaccommodaties, Museum Klok & Peel, Nationaal Park De Groote Peel en het prachtige kasteel in Asten-Heusden, bruisende evenementen, de mooiste monumenten en nog veel meer!

Indeling
Begane grond
Overdekte entree geeft toegang tot de hal met een travertinvloer. Meterkast met 8 groepen en aardlekvoorziening. Deels betegelde toiletruimte met fonteintje en trap naar de verdieping.
De woonkamer is speels en goed indeelbaar. De vloer is afgewerkt met laminaat. De wanden zijn voorzien van stucwerk en er is een balkenplafond. Via de tuindeur kunt u naar het terras en de achtertuin.
De semi-open keuken zit naast de woonkamer. Er is een L-vormige opstelling met een gaskookplaat en een afzuigkap. Ook hier is de vloer afgewerkt met laminaat.
Aansluitend is een praktische bijkeuken. Hier zijn de wanden, deels, en de vloer betegeld. Er is een uitstortgootsteen. U kunt hier de wasapparatuur plaatsen. Verder is er een verdiepte kelderkast.
De garage heeft een tegelvloer en een stalen kanteldeur. De garage is inpandig vanuit de bijkeuken te bereiken.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop kunt u naar 3 slaapkamers, de badkamer en de 2e verdieping.
Slaapkamer 1, aan de achterzijde gelegen, heeft een schrootjes plafond, hardhouten kozijnen met enkel glas en een vaste kast. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde. Ook hier zijn de wanden voorzien van stucwerk en het plafond is met schrootjes afgewerkt.
De 3e slaapkamer is erg ruim. Er is een Velux dakraam en een inloopkast. De plafondafwerking bestaat uit schrootjes.
Centraal op de verdieping is de badkamer. De badkamer heeft betegelde wanden en een betegelde vloer. Er zijn een ligbad, een douche, een vaste wastafel en een toilet.

Tweede verdieping
Vaste trap naar de 2e verdieping. Deze verdieping is nu in gebruik als zolder. Hier kan een extra slaapkamer gemaakt worden. Op deze verdieping is de CV-ketel geplaatst (Remeha HR combi, ca 2016). Het dak is geïsoleerd.

Tuin
De achtertuin is enorm, bijna 50 meter diep. De tuin heeft een gazon, vaste planten en een terras achter het huis. Hier hangt een zonneluifel. Er staat een berging in de achtertuin, niet helemaal achterin, de tuin is nog een stuk dieper.

Bijzonderheden
•Deze woning heeft een Energielabel: C
•Hardhouten kozijnen, enkel glas
•Degelijke bouw
•Netjes onderhouden, echter in de afwerking gedateerd
•Centrale ligging.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

×