040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88

NVM

NVM-woningmakelaar

NVM Wonen is de groep van NVM-makelaars die zich vooral bezighoudt met de woningmakelaardij. In Nederland zijn er ruim 3.000 NVM-woningmakelaars. Dé adviseurs voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de woningmarkt. Wij onderscheiden ons van andere makelaars op grond van kwaliteit, dienstverlening, advies en vakkennis.

Als NVM-woningmakelaar werken we permanent aan onze kennis en kunde door opleidingen, trainingen en deelname aan relevante workshops en seminars. Ook blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de regelgeving en wetgeving van de overheid en juridische en overige aspecten op het vakgebied van wonen.

NVM-woningmakelaars kunnen een breed scala van diensten aanbieden. Of het nu gaat om koop/verkoop, huur/verhuur, nieuwbouw, taxaties of advies over bijvoorbeeld financiering of onteigening. We voorzien onze klanten (particulieren of professionele opdrachtgevers) van een deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk advies.

Wij beschikken verder over de diensten van de Fundawebsite. Funda is de grootste en meest bezochte onroerendgoedwebsite van Nederland, met meer dan 20 miljoen unieke bezoekers per maand.