040 - 20 55 300        0492 - 55 99 88

040 - 20 55 300
0492 - 55 99 88

Kantoor

André Relou Makelaardij: specialist in onroerend goed

André Relou Makelaardij is een gerenommeerd NVM-makelaarskantoor met vestigingen in Helmond en Eindhoven. Een betrouwbare en deskundige partner. Specialist in onroerend goed: verkoop, aankoop, verhuur, nieuwbouw, taxatie en advies.

Lid van de NVM

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). NVM-makelaars volgen regelmatig bijscholingscursussen en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de vastgoedbranche. Het NVM-lidmaatschap is een kwaliteitskeurmerk.

André Relou

Directeur, Makelaar o.z. en Woningmarktconsultant

Al ruim 25 jaar ben ik als makelaar/taxateur werkzaam in de regio en in 2000 ben ik gestart met André Relou Makelaardij. Ik ben zeer gemotiveerd om voor mijn opdrachtgevers het optimale resultaat te bereiken, dat vind ik het mooiste aan dit vak. Met mijn jarenlange ervaring ben ik volledig thuis op de vastgoedmarkt en kan ik een goede begeleiding en advisering bieden. Ik vind het belangrijk om samen met een opdrachtgever tot een reële doelstelling te komen, die ook waargemaakt kan worden. Ik werk al jaren samen met een vast team en we zijn daardoor volledig op elkaar ingespeeld.

Karin Relou

Makelaar o.z. - Woningmarktconsultant

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan op verschillende kantoren werk ik al weer sinds 2006 als makelaar bij André Relou Makelaardij. Het blijft een leuke uitdaging om steeds weer kopers en verkopers bij elkaar te brengen.  Het is een veelzijdig vak dat door ervaring en opleidingen alleen maar meer inhoud krijgt. Ik zou niet anders willen dan onderdeel uit te maken van een hecht en gezellig team, zoals het onze. Dat persoonlijke proberen wij ook met onze klanten te delen. Mijn vrije tijd wordt ingevuld met sporten, familie en vrienden.

Caroline Hoosemans - van Trigt

Office Manager en K-RMT

Inmiddels werk ik al weer 25 jaar samen met André, super leuk om vanaf het begin betrokken te zijn bij de opbouw van het kantoor. Ik ben Officemanager en Kandidaat Register Makelaar Taxateur, verzorg op kantoor met name de financiële administratie, maar ook alle andere werkzaamheden waar dat nodig is. Ik vind het een uitdaging om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, zowel voor onze cliënten als voor mijn collega's. Het is heel fijn om elke dag met dit team te werken, super fijne collega’s die altijd voor elkaar klaar staan. Samen werken aan wat we graag doen!

Jolanda van Lierop - Rooijackers

Commercieel secretaresse

In 2005, tegelijk met de opening van onze Helmondse vestiging, ben ik van start gegaan als officemedewerker. Iedere werkdag ga ik met veel plezier naar kantoor mede door de diversiteit aan werkzaamheden en ons kleine hechte team. Ik verzorg de meest voorkomende werkzaamheden op kantoor. Het ontwerpen van een brochure en het persoonlijke contact met onze klanten behoren tot mijn favorieten. Persoonlijk houd ik van spontaniteit, gezelligheid en openheid.